Main Menu

Uspomene iz detinjstva

Started by AnaK, February 04, 2010, 10:25:44 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Jao cega ste se sve setile.  :girl_in_love:

U prvom srednje poslednja trola, u 12
u drugom srednje 12 i 10 dvaes sestica
u trecem srednje 2 i 10 dvaes sestica
u drugom polugodistu iste godine se izborila i za poneki izlazak preko nedelje, u vreme fuzije  :rofl:
u cetvrtom nemam pojma, isto valjda 2 i 10 ali mi se cini da smo ostajali i duze, i vracali se taksijem

Ali nikad necu zaboraviti pocetak studija, druzili se sa nekim Grcima i isli na buzuki na B.Brdu.
Sa kog se vraca oko 6-7-8 ujutru. Komsije po hleb a ja u haljini sa slicom do pupka i ruzom u rukama.  :rofl:
I komentar m tate: ti znas zasto zivis, samo nastAvi tako  :rofl: uz prezriv pogled
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Kafica

Quote from: rafa on February 13, 2010, 09:18:58 AM

u drugom polugodistu iste godine se izborila i za poneki izlazak preko nedelje, u vreme fuzije  :rofl:
u cetvrtom nemam pojma, isto valjda 2 i 10 ali mi se cini da smo ostajali i duze, i vracali se taksijem

Ali nikad necu zaboraviti pocetak studija, druzili se sa nekim Grcima i isli na buzuki na B.Brdu.
Sa kog se vraca oko 6-7-8 ujutru. Komsije po hleb a ja u haljini sa slicom do pupka i ruzom u rukama.  :rofl:
I komentar m tate: ti znas zasto zivis, samo nastAvi tako  :rofl: uz prezriv pogled
Rafo, ti i ja se znamo iz noćnog prevoza :rofl:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

rafa

Quote from: Kafica on February 13, 2010, 10:44:52 AM
Rafo, ti i ja se znamo iz noćnog prevoza :rofl:

A pa da.  :rofl:

U nocnom sam se prvo plasila kad nabasam na ludog piksija sa frulicom, dok nisam ukapirala da je bezopasan.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Kafica

Jao!!!! Piksi Stole što ga žene vole :rofl:  :rofl:  :rofl:
Ana 25.10.2004.

maripoza

Genijalno.  :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Kafica

Sad sam se setila! Na Akademiji Lubarda koji žicka za pivo i guta pikavce :rofl:
Tada smo tamo sretali Koju, Caneta i Gileta, a i Džarmuša :)
Ana 25.10.2004.

senka

Quote from: rafa on February 13, 2010, 11:49:40 AM
A pa da.  :rofl:

U nocnom sam se prvo plasila kad nabasam na ludog piksija sa frulicom, dok nisam ukapirala da je bezopasan.  :lol:

gde se njega seti  :lol: :lol:
a Žika Obretković u šarenim helankama  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Beatrix Kiddo

Komsija mm se snalazio tako sto je u te sitne sate po povratku kuci svracao da kupi hleb i novine, pa su komsije mislile da je rano ustao  :lol: :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Ali nije imao šlic do pupka, garant  :rofl:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Večeras sam to uradila posle duuuugo vremena, :-[ pa se setih - jeste li gasile glavno svetlo kod ogledala, i ogledale se pri nekom pozadinskom, da vidite kako izgledate u polumraku (pošto će tamo gde idete biti baš tako)  :rofl: Jedva Janku objasnih šta radim  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Deda

Naravno...a tako sam zelela da imam i kuglu    :girl_cray:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

Quote from: senka on February 13, 2010, 01:40:09 PM
gde se njega seti  :lol: :lol:
a Žika Obretković u šarenim helankama  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

i nas je docekao kad smo izasli iz opstine stari grad, imam ga i na nekim fotkama sa vencanja :)

Finalina

Quote from: AnaK on February 14, 2010, 01:36:50 AM
jeste li gasile glavno svetlo kod ogledala, i ogledale se pri nekom pozadinskom, da vidite kako izgledate u polumraku (pošto će tamo gde idete biti baš tako)  :rofl:
ovo nisam znala tj nikada nisam cula

AnaK

Janko 23.7.2002.

maxic

Naravno da jesmo Anak, i duvali dim u ogledalo da vidimo komplet efekat.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07