Main Menu

Steinerove skole

Started by Despina, May 01, 2009, 09:40:12 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Meni sve ovo zvuči savršeno  :love32:
Janko 23.7.2002.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

niya

Quote from: Elanor on May 07, 2009, 11:50:40 AMja se ne bih usudila, najvise zbog dva nova strana jezika od prvog razreda.

Nije to deci tesko, i u Kanadi odmah uce i francuski.
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

monochrome

mi smo bili stajnerovci,ali na kratko...stella se nije uklopila...nije joj se svidjalo i onda smo morali da batalimo...

martina

kcerka nasih prijatelja je bila godinu dana... kazu mi oni da je to vise kult nego skola, bar ova u koju su oni isli

ja mislim da je manje vazna filozofija skole, a vise ljudi, bar u privatnm skolama... mislim, vazni su i u drzavnim, ali na to manje mozes da utices svakako, pa sta-je-tu-je
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

despina, bas me interesuje jeste li jos u stajneru i kakvo je iskustvo!? :kiss1:

Despina

Vise nismo, preselili smo u drugi grad pocetkom augusta i presli u obicnu skolu. A. se bez ikakvih problema uklopila sa L. sam malo radila jer su ostali vec presli slova i citanje dok se u Steinaru slova uce od 2. razreda.
A, L, S

monochrome

a kakvo je iskustvo, onak'...u celosti?

Despina

Pa u principu nije lose do nekog uzrasta recimo prvi razred je savrsen ono skola u prirodi, izleti, branje bobica, drvodeljstvo, skijanje, rad u basti, briga oko kokica, slikanje napolju sa pripovjedanjem u krugu. I djeca koja krenu u prvi razredu su ono otprilike bas djeca roditelja koji prakticiraju tu filozofiju. Vec u drugom, trecem i cetvrtom razredu u skolu se prebacuju djeca koja su imala raznoraznih problema u obicnim skolama. Prilicno sam bila nezadovoljna intelektualnim izazovima u kasnijim razredima, kolicinom domaceg itd. Ono bas je previse opusteno za moj ukus.
A, L, S

monochrome

Quote from: Despina on January 13, 2014, 08:36:28 PM
Pa u principu nije lose do nekog uzrasta recimo prvi razred je savrsen ono skola u prirodi, izleti, branje bobica, drvodeljstvo, skijanje, rad u basti, briga oko kokica, slikanje napolju sa pripovjedanjem u krugu. I djeca koja krenu u prvi razredu su ono otprilike bas djeca roditelja koji prakticiraju tu filozofiju. Vec u drugom, trecem i cetvrtom razredu u skolu se prebacuju djeca koja su imala raznoraznih problema u obicnim skolama. Prilicno sam bila nezadovoljna intelektualnim izazovima u kasnijim razredima, kolicinom domaceg itd. Ono bas je previse opusteno za moj ukus.

tnx ;)
zanimljivo...ja volim rudolfovu filozofiju i mogu da razumem zasto se tako radi, a mogu i da razumem zasto ponekad ne fercera...moje je dete mrzilo svaki minut u toj skoli...ja kao dete bih cvetala u istoj :)

Despina

Anja je bilo bas lijepo, uciteljica je zaista bila divna  :)
A, L, S

monochrome

ma bila je i nasa divna i sve je bilo divno, ali znas kako...stella je krenula u skolu sa 5 godine...vec sa 3 je citala i pisala i bila u predskolskom...i onda prebacaj u stajner, a ona je vec imala 7 god, a znas da oni tada krecu u prvi razred...ona vec bila uveliko u mejnstrim...i volela je ona da se pentra po drvecu i art i svasta nesto, ali nije islo...vecinom akademski...ali dobro...bila je to proba...pravski se nikad nije desilo, sto se u nasem slucaju pokazalo dobro, jer eto...ona je takvo dete da joj vise odgovara mejnstrim...mozda bi se i priviknula...mozda bi sve selo, ali meni je bilo zao da forsiram samo zato sto se meni toliko svidja...nisam pogresila...