Main Menu

Šminka - tips & tricks

Started by AnaK, February 06, 2010, 05:46:21 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Mnogo mi se sviđa, i poklonila mi Cici jednu još pre X meseci ( :kiss1:) i već dugo pokušavam da je stavim a da ne izgledam kao tata me malo tukao. Kako se ta boja stavlja? A i roze, a da ne izgleda kao da sam plakala/konjuktivitis u poodmakloj fazi?

:flower:
Janko 23.7.2002.

Xe

Quote from: AnaK on February 06, 2010, 05:46:21 PM
Mnogo mi se sviđa, i poklonila mi Cici jednu još pre X meseci ( :kiss1:) i već dugo pokušavam da je stavim a da ne izgledam kao tata me malo tukao. Kako se ta boja stavlja? A i roze, a da ne izgleda kao da sam plakala/konjuktivitis u poodmakloj fazi?

:flower:
Ja je stavim u kombinaciji s rumenilom, meni radi radnju. Ljubicastu senku na kapak i pregib oka, rumenilo na arkade.
Kad ostavim belo, izgledam kao na autopsiji.  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Svakako u kombinaciji sa crnom olovkom i recimo malo sedefaste/boje slonovače na predelu ispod obrva.

Unabebili

morala bih da te vidim, pa da ti onda objasnim  :rofl:

ali u principu, stavi podlogu na ceo kapak, neku neznu, bez, slonova kost ili jako svetlo roze,
a tu ljubicastu nanesi na cetkicu - sunjderastu cetkicu, ne dlakavu,
pa  pokusaj od polovine oka ( otprilike tamo gde su zenice) da povuces blago ka spoljnom uglu oka, ali vrlo tanko i blago,
to isto uradi i na donjem kapku ( na isti nacin samo jos tanje)
to isto uradi i ka unutrasnjem uglu oka, blago

dobices onaj lepi smoky eye look i nece izgledati kao da te neko oflajisao

ne pokusavaj na pocetku da postignes ovo

vec ovo

a ako dodajes i roze, dodaj ga otprilike iznad zenice, tadno iznad pregiba gornjeg kapka, sirine oko 1 cm, to daje oku i celom izgledu svez izgled

ako i preteras malo, dodaj one podloge, preko mesta gde si preterala, pa time ublazi

ako si ti mene ista razumela, svaka tebi cast  :rofl: :kiss1:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Kako je dobra ova druga fotka.  :girl_in_love:
Ja volim te bakarne/zlaćane senke, lepo idu ne zelene oči.  :girl_in_love:

Unabebili

samo da dodam da kao podlogu mozes da koristis i neku neznu silver varijantu, neupadilju, a da stavis i maskaru koja je ili teget ili tamno lila  :flower:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

ja je stavljam obavezno u kombinaciji sa jos jednom bojom ili nijansom ljubicaste
to uglavnom bude bela senka ispod obrva kao na lani fotki ili kombinacija svetle i tamne ljubicaste gde mi je obavezno svetla na kapku a tamna blize obrvama

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Gost51

jedno vrijeme sam bas bas kristila ljubicastu

Xe

Ja tako ne mogu kao vi  :crycry:
Izgledam kao narko diva  :crazy: moram boju tik ispod obrva.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dada

Posto imam dvije lijeve za sminkanje - pisem, brisem :lol:
Stavljam, ako uspijem naravno, bijelu/sedefastu kao podlogu a ljubicastu na pregib oka a ako ne uspijem onda na citav kapak :lol:
Obozavam ljubicastu :girl_in_love: pogotovo kad me neko drugi nasminka :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

ja volim da je kombinujem sa zelenom

MissL

Mislim da ce ti ljubicasta bas dobro stajati :good:
Ja bih nekako izbegla viseslojno sencenje, mozda bih je pre nanela nekako kao kreon u debljoj liniji ako je ízvodljivo :think:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

E pa hvala vam  :bighug: Ali definitivno je problem u mom doživljaju ljubičaste na očima, i to ne samo mojim. Meni i ove dve iz Laninog posta izgledaju modro/podbulo  :-[ osim treće, a njena senka mi je više siva  :think: Izgleda da sam ja ipak staromodna, da ne kažem baba u duši  :-X
Janko 23.7.2002.

:ph34r:

:lol: .. meni su super predlozi i objasnjenja , moracu nesto da ukradem :) .. ne znam o kakvoj se sijenci radi, dal je masna ili prah, sjajna ili mat, koliko je intezivna boja itd...ali ako imas otpor prema sjencenju cijelog oka, probaj ovo sto ti kaze missL, kao da je olovka (debela naravno ) ...dakle samo onim sundjercicem uz ivicu kapka i malo produzis na kraju, pa je predjes prstom da skines suvisnu boju (ako ti se cini da intezivno)... kad stavis maskaru izgledace bolje sigurno ;)