Main Menu

Fazoni & Fore

Started by Kafica, May 01, 2009, 11:04:45 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Ovo nase cudo jos uvek pratkicno ne prica ali moram da vam ispricam sta je sinoc radio, popadali smo mu od smeha :lol:
Sad je u nekoj fazi da se bukvalno dernja (vice) kad neku rec izgovara... znaci, dune mu da govori "kapa" i onda to ide od najtisih tonova do onih od kojih pucaju stakla... e sinoc je krenulo
"Kapa", "Kapaaaa", "Kaaaaaaaaaapaaaaa", bukvalno vristi iz sveg glasa, ja nesto petljam u kuhinji, itacka sedi za kompom, meni vec preko glave svega, okrenem se ka Aleksi a on covek nabio prste u usi i vice li vice :lol: :lol: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

lize Aki lizalicu(koju inace zove dizalica),lize je a drzi je kao cigaru i pucka.
kazem ja njemi,dobro Aki ko u tvojoj kuci pushi(nepusaci smo oboje),mam,tata?
a on odgovara,u nasoj kuci samo ja pushim-sav ponosan :nokti:

Kafica

:rofl:  :rofl:  :rofl:
Sjajni su, ali sjajni! :love32:  :love32:  :love32:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

gasha

Tusiram Dusana, i voda je malo toplija, on se buni veoma glasno, ja ga smirujem,
-nije bas tako vruca
-jeste, kao kao da su mi puna usta vatre

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Ivy

:rofl: :rofl: :rofl:

Sergej svaki dan provali ponesto, ali mama brzo zaboravi  :wall:

Sergej sa tatom gleda tv u dnevnoj i zove me...
Sergej: mama, mogu ja da (s)kacem iz jona (aviona) ? :nokti:
Ja: ne sreco, ti si mali ..
Sergej: mako, ti si jejika....mozes ti kaces iz jona??  :o :crazy:
(Ja: ne sreco, maka se boji ... :D)

Juce slomim tanjir...pa posle toga casu  :-[ i na kraju hocu da mu otvorim kesu smokija i pola prospem  :fool: sve se to desava u pola sata...
Sergej kao ljut, slozi facu i kaze: e sada dosta, idi sobu , kazna! :blink:

cici

Jao Ivy :rofl: suze su mi pošle.
Sofija je dana iskritikovala mm-a u prodavnici što bira jorgurt uz komentar da ne izvoljeva i da je to sve isto :lol:

Glitter

Quote from: cici on May 02, 2009, 10:02:29 PM
Jao Ivy :rofl: suze su mi pošle.
Sofija je dana iskritikovala mm-a u prodavnici što bira jorgurt uz komentar da ne izvoljeva i da je to sve isto :lol:
ucila je od najbolje :lol:

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Beatrix Kiddo

Pametnice male  :lol: :lol:

Ja sam bila ubijedjena da sam upisala neki biser, vidim da nisam i sad ne mogu da se sjetim o cemu sam htjela da pisem :-[
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Glitter

malopre kazem malcu da zajdeno skupimo igracek a on kaze `vaaazi evo ti skupljaj ja cu da gledam crtani` ja krenem da skupljam a on ce na to :`jao mama kako ti to lepo skupljas` ja ga pitam ` hoces li ti da naucis tako lepo da skupljas?`
` ne hvala mama ipak ti to lepse radis` :rofl:

Ivy

Quote from: Glitter on May 03, 2009, 11:36:04 AM
malopre kazem malcu da zajdeno skupimo igracek a on kaze `vaaazi evo ti skupljaj ja cu da gledam crtani` ja krenem da skupljam a on ce na to :`jao mama kako ti to lepo skupljas` ja ga pitam ` hoces li ti da naucis tako lepo da skupljas?`
` ne hvala mama ipak ti to lepse radis` :rofl:

:rofl:
tako i S. samo sto on pocne pa uhvati maglu :lol:

niya

Divni su, slatkisi mali  :love32:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

irma

fenomenalni su  :love32:

mi smo jos maleni i trenutno u papagaj-fazi  :) ponavlja bukvalno sve i to na nekom svom jeziku... danas je hit tepanema ili u prevodu secerlema  :love32:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

cici

Andrija je pitao dedu pecaroša gde su mu ribe babe :rofl: mislio je na babuške ali nije mogao da se seti :lol: