Main Menu

Fazoni & Fore

Started by Kafica, May 01, 2009, 11:04:45 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

malac veceras kod babe i pokazuje im neku slikovnicu sa zivotinjama, a posto se ovih dana majemo na engleskom kao oni njega propituju sta zna...ja sedim sa strane i slusam
macka-zna, kuca-zna, mis-zna, naredjaju oni jos godmilu nekih zivotinja i kaze ujna ` dobro bre jel znas ti kako se kaze *bager* malac kao iz topa *tractor*, oni stali ovako :blink: medjutim nadigne se ujna i kaze: ` dobro to si znao, a ovo ne znas...kako se kaze mesalica?`
malacje gleda i kaze `cement mixer` a ja ostanem ovako  :crazy: :crazy: :crazy: :blink: :blink: :blink: :blink:

cici

:rofl: Super je zeznuo ujnu :lol:

Glitter

cici

Briga me za tebe :lol: obožavam kad deca zeznu ispitivače jer su ubedjeni da deca ne znaju to što ih pitaju.

MissL

Ne znam da li smem ovo da pisem sto zbog dede sto zbog deteta... izvinjavam se na uvodu... Trazio je da mu procitam neki tekst iz jednog starog udzbenika engleskog... pored je bila slika broda, dok nisam krenula da citam nisam ni znala o cemu se radi...  :fool: Elem radi se o nekoj egipatskoj mumiji koja je donosila nesrecu a navodno je ista prenosena u sanduku na Titaniku ... Stefana je to toliko dotaklo da nije prestajao da prica o mumiji i sanduku... Deda, konacno, posle pola sata kaze.... "Stefane, je**m ti vise taj sanduk, daj da vidimo nesto drugo..." "Neeeee DEKO, bolje da je**s mumiju, ona je za sve kriva"  :blink: :blink: :blink:  Sok :rofl:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

maxic

Mom, I'm really sick, I think you need to take me for a haircut~ Milosh
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

:rofl: :rofl:

Doneo deda dve krofne, Andrija pojeo jednu i ne znam šta mi bi uzela ja drugu.On me gleda i kaže da hoće i drugu.Objašnjavam mu da ne treba da pojede dve krofne i nastavim da jedem a on mi kaže:"Da sam na tvom mestu ja to ne bih jeo." :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Da, da posle teme o LM jako zanimljiv komentar :rofl:

cici

Objašnjava Andrija kako je bila predstava u vrtiću i kako baba nije imala pare ovako:"Predstava u vrtiću.Baba ne imala pare.Deda doneo posle." :rofl:

gasha

znate li sta su tinke?
ja naravno ne znam, ali Dule mi ojasnjava, one su ti manje od sekunde :rofl:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

janavi

Quote from: gasha on May 05, 2009, 08:55:27 PM
znate li sta su tinke?
ja naravno ne znam, ali Dule mi ojasnjava, one su ti manje od sekunde :rofl:
ja pomislila palačinke :lol:
stvarno nemam mašte

fenomenalno
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Nije dete reklo činke :rofl:

janavi

ma č je mnogo teško slovo ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it