Main Menu

Fazoni & Fore

Started by Kafica, May 01, 2009, 11:04:45 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

:wall:
kao logopedica filipa, raznezi se na svaku njegovi glupost (a ima jos par takvih) :wall:
i onda ti vaspitavaj i izigravaj baba-rogu :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

linga

E pa jeste Genijalac ali ne mora da bude štrokavi genijalac  :girl_haha: a oni svakako uvek imaju miljenike, teško je to izbeći.

Aleksa ujutru kuka, neće da ga tata vodi u vrtić. Zašto pitam ja: pa da bi mogao da plačem ko čovek  :rofl: :lol:

Deda

Polazim juce na roditeljski a Neda mi kaze :"Srecno "   :crazy:.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vojka

Quote from: Deda on March 29, 2013, 11:34:07 AM
:girl_haha: :lol:
linga, da place k`o covek  :(:girl_haha:

ne znam da li sam pisala vec, ako se ponavljam izvinjavam se  :-[
coka zove dujkine stvari> komodic
i imala je sinoc gomilu bisera, ali sam ih pozaboravljala  :lol:  :-[
bas je bila u elementu  :crazy:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Margarita

Quote from: Deda on March 29, 2013, 11:34:07 AM

:lol: :lol:

cici

Finalina

radi mladjani domaci iz matematike i cita mi zadatak jer bi nesto da me pita.... glasi ovako nekako "farma je isporucila 15 kutija sa po 250 jaja do trgovine i u prevozu se razbilo 75 komada. koliko je ostalo jaja".... kaze on meni " a sta ako se jos neko jaja razbije dok ja budem resavao zadatak" :lol:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

prevodilica

Zumbulica

Jao  :rofl: :rofl: :rofl:

Na nekom tv kanalu naletimo na Jelenu Karleusu u nekom ekstra plasticnom izdanju, kaze Ema "zamisli da ti je ona majka", a Jeca " ... i da ti dodje na roditeljski"  :rofl:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

maggie

Neda  :girl_blum:

Kad pomenuste Karleusu, negde sam citala biser njene cerkice: "Mama, a zasto tebe zovu Karleusa?"  :rofl:

edit: slovce
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

bubi

Margarita

isli da upisemo u izvidjace, prica im covek sta se sve tamo radi, izleti, kampovanja... na izlet ponesu sendvice, pa ih tamo ceka kazan pasulja, logorska vatra... sve po redu
dosli kuci, kad petar pita: a jel taj pasulj prebranac ili obican :lol: :lol:

prvi izlet trebalo da bude u subotu, pavle ne moze da ide, petar se lomi... ne ide mu se bez brata, pa se tesi: dobro, ionako smo juce imali kod kuce pasulj za rucak :lol: :lol:

koja li je to faza :rofl:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici