Seksualna ili emocionalna prevara, šta je gore?

Started by senka, February 09, 2010, 07:09:01 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Najbolja je prica kada sam sa tim istim drugom, u trecem mesecu trudnoce, isla na neki seminar, njegovim kolima, krecemo iz BG u 8 uvece, i ja mu kazem - "E moj Dusane, svi ce da misle da smo posli u svaleraciju, a ja cu sad  da ti upovracam ceo automobil"  :lol:

rafa

anelore, interesuje nas  :) :kiss1:
i svaleracija bolje zvuci od tog povracanja po autu  :lol:

mono, otkud ti to?  :o  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

monochrome

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

monochrome

da se ne svalera neko sa mbm again :lol: :lol: :lol: :crazy: :dog:
pa da i ja nekog sa forum upoznam :rofl:

Finalina

e mono mono , ne bi se tada imalo vremena i za forum ... :rofl:

monochrome

:rofl:
rafo,pa nisam ni muza raskrinkala,a kamoli koga odje :rofl: :rofl: :rofl:

dmi

Quote from: monochrome on March 06, 2012, 11:16:09 AM
men' se drage moje djevojke cini,da nekoliko vas ima ljubavnike :rofl: :rofl: :rofl:

:lol:

elem, mene zivot demantova na mnogim poljima pa tako neceu vise nista da kazem ni na ovu temu. :lol:
salim se naravno.

iz ove prespektive ni ja se ne bih zezala sa samo seksom za jednu noc jer to malo fizickog zadovoljstvar
nije vredno unistenja svega ostalog sto se gradi.
e sad ona druga strana je opasna.

pritom ja sam misljenja da se sve desava sa razlogom, da se ljudi prosto odljubljuju i zaljubljuju i da je zdravije
i postenije nesto okoncati nego ziveti kao emotivni slepac :innocent:
nema garancije u zivotu ni za sta, posebno sto gomilu stavri koje radimo ili uradimo ne radimo iz razloga sto mi
kao individue to hocemo vec zato sto na nas utice gomila stvari, tipa ljudi iz okruzenja, situcaije, trenutnog emotivnog statusa.....

i opet dolazimo do toga da zivot nema reprizu...
da cujemo sad ko ima ljubavnika? :rofl:
ostavicu mono da pocne da propituje :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

monochrome

cici

anelore

Meni treba neki sto voli tetke od 100+ kila zive vage  :rofl:

Lani

Quote from: anelore on March 06, 2012, 12:07:07 PM
Meni treba neki sto voli tetke od 100+ kila zive vage  :rofl:

Idi bre zagrcnuh se.  :rofl:

monochrome

Vila

Čitam, čitam, i nikako da se uključim do sad.
Ja sam monogamna, da, mm takođe, jedno drugo obožavamo i dovoljni smo jedno drugome. I nismo imali želje ni ideje da varamo.

Ali, kako sam ja često u glavi vrtela razne šbbkbb scenarije, posebno otkako su nam se u životu isprečili neki zdravstveni problemi i događaji, jedan od scenarija bio je i da neko od nas ima takav zdravstveni problem, koji bi mu/joj onemogućio da ima seksualne odnose. I šta onda? Mi se toliko volimo, da život jedno bez drugog ne vidimo. I nije li onda bolje živeti svoj život uz onog koga smo izabrali za ceo život, ali imati mogućnost za seksualno zadovoljenje van te veze, jer u vezi nije moguće.
Kad sam taj scenario vrtela u glavi, mogla sam da vidim sebe sa nekim drugim "in the sack", ali nisam sebe videla bez mm-a. I da ja imam problem, više bih volela da bude uz mene, pa i uz te izlete. Dakle, jasno mi je da bismo to verovatno tako radili.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina