Main Menu

Tips & tricks-fondan

Started by cici, February 09, 2010, 09:11:57 PM

Previous topic - Next topic

cici

Na istom mestu gde i fondan, ali ima i po supermarketima.

Margarita

to je bila pocetnicka sreca  :-X

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

stacka

:clap: :clap: :clap:
Rece Cici, u Eriksonu i podmetaci mogu da se nadju. Ja po supermarketima nisam vidjala ovako cvrste.
Samo da napomenem da je ona braon prekrivena cokoladnim fondanom, nisam ga bojila u braon da znas. Vide se isplati kupiti takav gotov neko potrositi citavu bocicu boje i da mozda ne budes zadovoljna na kraju.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

aaa to je cokoladni
ja mislila da si bojila

Margarita

smislila sam, ako ne nadjem podmetac, napravicu od kartona i nekog ukrasnog papira
necu ni cokoladni fondan (mada mnogo dobro izgleda), nego mi se kruzici svidjaju kao ideja
(dok ne savladam torzo i ostale finese, to ce mozda dobiti za 30. rodjendan :D )
mrzi me da idem cak do eriksona, a i ko zna koliko bih para potrosila po principu 'vidi sto je dobro, a mozda ce mi i koristiti jednog dana' :lol:

cici

stacka

Quote from: jackie on December 14, 2010, 09:22:09 AM
aaa to je cokoladni
ja mislila da si bojila

ma jok. crveni, crni i taj cokoladni uvek kupujem gotov
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Ne isplati se stvarno, ne može da se dobije lepa boja.Ovako kupiš i ne misliš.

Gost51

Quote from: Margarita on December 14, 2010, 09:27:11 AM
smislila sam, ako ne nadjem podmetac, napravicu od kartona i nekog ukrasnog papira
necu ni cokoladni fondan (mada mnogo dobro izgleda), nego mi se kruzici svidjaju kao ideja
(dok ne savladam torzo i ostale finese, to ce mozda dobiti za 30. rodjendan :D )
mrzi me da idem cak do eriksona, a i ko zna koliko bih para potrosila po principu 'vidi sto je dobro, a mozda ce mi i koristiti jednog dana' :lol:
priznaj, svidja ti se ona moja ljubicasta torta ;)

meni svekar uvijek napravi lijepe komade od sperploce i ja onda to oblijepim lijepim ukrasnim papirom i to masnim
to mi je najbolja podloga ;)

cuj ove sto mi predlazu da kupim fondan :mad:
gdjeeeeeeeeeee
ne zivim ja u bg tztz

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Quote from: jackie on December 14, 2010, 11:00:39 AM
cuj ove sto mi predlazu da kupim fondan :mad:
gdjeeeeeeeeeee
ne zivim ja u bg tztz
taman da razviješ bizMis ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

emge

Domaći zadatak:

realizacija