Main Menu

Potpuno brisanje podataka

Started by Pepi, February 10, 2010, 12:08:20 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Primetila sam da npr. kada hoću da ukucam adresu na gmail-u,  ako dva puta kliknem u polje za upis adrese, otvori se padajuća lista svih adresa koje su tu upisivane ( koleginica i kolega koji održava računare se ponekad loguju sa mog računara) a takođe na pojedinim sajtovima upamti negde i lozinku iako ne čekiram da windows pamti lozinku... Kad odem iz firme, ne bih da neko sedne za računar i slučajno uđe pod mojim imenom negde...svaki dan brišem cookies i history, ali neki podaci jednostavno ostaju. Kako da ih izbrišem?

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Pepi

maripoza

Najpre bih ti preporucila da promenis browser. :D

Al probaj ovako: tools > internet options > kartica "content" > pa pod auto complete klikni na settings > iskljuci "usernames and passwords on forms" a mozes i sve ono iznad ako neces da ti se snima.
Takodje mozes na kartici general da cekiras "delete browsing history on exit", da ne moras rucno svaki put da brises.

Mozda se samo neke od ovih opcija ne nalaze na identicnim mestima koje sam ti navela, u zavisnosti od toga koju verziju IE koristis.
Old enough to know better, but too young to care.

Pepi

Pepi

Da ne otvaram novu temu, pitaću ovde...
Kako da iz Favorites izbrišem sve linkove, a da ih ne brišem jedan po jedan...u pitanju je  Windows XP...

Glitter

desni klik na win dugme, kliknes explore pa kucas C:\Users\<user name>\Favorites
selektujes sve i obrises odjednom

mislim ovo su uosptene info, kucas user sa kog se logujes

Xe

Ne zaboravi da odes u Options i izbrises History, a trebalo bi da ocistis i temporary internet files.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Pepi

Pepi

Opet ja  :-[
ne znam kako da deinstaliram MSN, nema ga u listi programa na Control panelu  :think:

Glitter

papi ako je to ona stara verzija msn-a koji ti po difoltu ide uz windows nisam sigurna da njega mozes da deinstaliras, ako si skidala neke od onih novijih verzija trebali bi da mozes, tj da imas kad otvoris spisak programa da imas jednu od opcija uninstall, mada ne vidim zasto bi to radila, to je program koji ide uz windows :)

Pepi

Ma to je stara verzija...a pošto idem iz firme, ne bih da ostane aktivan moj nalog, a ni to nemogu da pronađem kako da odradim...

Tchi

mozda mozes u program files da ga obrises samo sa delete

Pepi

Probala neće...probala da obrišem account, neće...