Main Menu

Koliko vam traje pegla?

Started by AnaK, February 12, 2010, 01:00:22 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Pepi

Ja imam neku Philips elance, sa keramičkom pločom, i imam je nekih 5 godina, odlična je, baš je dosta koristim  :crazy:
Može i voda sa česme u nju, ima opciju za samočišćenje kamenca.

Pepi

Quote from: Lani on February 12, 2010, 01:28:37 PM
Ups nije Indesit nego Clatronic, vidi se da se hvatam često za nju  :rofl:
Evo ova...
http://www.tehnomanija.rs/katalog/clatronic-pegla-db-3106.html

A provalite ovu.  :crazy: 13.000  :crazy:
http://www.tehnomanija.rs/katalog/bosch-pegla-tds-1130.html

Kod mm-a u firmi pokupili robu kad se zatvorio Pevec, umesto para koje su im dugovali,i Rowentina pegla je 18.000  :blink: Ako pegla sama, da dam tolike pare  :D

Dusica

Ja imam neku Philips, kostala oko 3.000 u bivsem Eltimu i traje evo vec 9 godina.
Doduse ja je ne koristim bas nesto mnogo ali odlicna je. Cak nisam ni jednom upotrebila tableticu za kamenac koju ima u sebi.

Lani

Imaju na Tehnomanijinom sajtu neke Boschove za 33.000  :crazy: :fool:
Ali te su neke profesionalne.

cici

Kad saberem koliko sam para dala za sve ove pegle za 10g više mi se isplatilo da sam kupila neku od tih profesionalnih :lol: bar se ne bih nervirala svaki put kad se pokvari.

prevodilica

gde me nađe...prošlog meseca sam morala da kupim novu...eve je http://www.tehnomanija.rs/katalog/gorenje-pegla-sit-2200-cal.html

prethodna je bila neka standardna, sad bi koštala iljadu-dve i više nije izdržala jadna... :ljut:

novom sam zadovoljna, ako izuzmemo činjenicu da ne pegla sama  :crycry:, ne moraš da je  :pleasantry:jašeš, fino pegla

Glitter

5 godina koristim rowentu, bila je vrlo obicna placena mozda 3500 u eurosalonu, pala mi je par pura, malo mi se izlomila plastika sa strane, koristim vodu sa cesme i uskoro cu zaista da je menjam, jer mi nesto zuji kad joj sipam vodi pa moram ili da peglam odmah (sto je retko) ili da je jasem (sto mi ne pada na pamet)
moja sestra ima valjak za peglanje i kune se u njega

aleks

Imam neku Tefalovu, vec 6 godina. Nista joj ne fali. Iako mi planiram vec neko vreme da kupim one sa onim postoljima za paru. Samo mi zao da dam velike pare za peglu.
Nesto tipa ovo.

I moja majka ima taj valjak vec 100 godina (mislis na one starinske?), ali ga ne koristi nesto mnogo. Ne mogu da se peglaju kosulje i pantalone.

editovala da ubacim link.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

linga

U proseku 3,4 godine. Ali na ovoj relativno novoj kad je stavim uspravno negde izlazi voda iz pregle, pa mi ukvasi ves...

janavi

mis'im to zavisi od količine opeglanog veša :girl_haha:
moja k'o nova, kupljena 1999
neka najobičnija, samo sa parom
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Imam neku philips, napeglala se do Martine prve godine, a onda sve manje :)
Tako da ne znam da li sam ikakav reper :)

lilit_depp

Quote from: janavi on February 12, 2010, 03:27:20 PM
mis'im to zavisi od količine opeglanog veša :girl_haha:
moja k'o nova, kupljena 1999
neka najobičnija, samo sa parom

slozicu se s gore navedenim. moja je iz 1993.  plus, imam jednu neotpakovanu. da se nadje. :rofl:
L, L, K

Ivy

maxic

Imam jednu sigurno desetak godina. Koliko peglam jos ce najmanje 5 puta toliko trajati.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07