Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

aleks

I dalje padam u.nesvest :nesvest: pretpostavila sam da su neki vezani, ali opet...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Dacko

Prilično mi je teško da se vratim u formu posle dve nedelje odsustvovanja, pojma nisam imala da se toliko brzo može izgubiti kondicija sticana cele godine, što su mi tužnih lica potvrdili i svi na aerobiku, počev od instruktorke, ali valjda neće dugo trebati ni da je vratim (nadam se).

Lani

Za dve nedelje sigurno nisi izgubila kondiciju :girl_haha:, samo si se malo ulenjila.
Sve će da se vrati na staro videćeš.

Dacko

Mislila sam na gubitak kondicije u smislu da mi se vratila ona nesvestica koju sam imala kad sam tek počinjala da vežbam kad god se pregrejem ili preopteretim, pa sam i u sredu i danas morala da pravim dva-tri puta pauzu, da se umijem, sednem i stavim glavu među ruke dok ne prestane da mi se vrti. Doduše, to verovatno ima i veze s tim što se još nisam dovoljno ni oporavila od glupog gripa.  :girl_sad:

Lani

Sigurno ima veze, kažu da ne treba počinjati ponovo sa vežbanjem ako nisi 100% oporavljen.

Glitter

Dacko uvek je potrebno manje vremena svaki naredni put kada se vratis na vezbanje

Dacko

Vratila sam se u formu stvarno brzo, bile ste u pravu. Sad sam počela da idem i na neke znatno teže treninge, hoću da iskoristim fitpas karticu da isprobam što više programa, a i nemam osećaj da oni stari treninzi više deluju, telo se već naviklo na te vežbe. 

Dacko

Ističe mi fitpas kartica, iskoristila sam je da isprobam sve što se nudi po komšiluku i svrtela se kod neke energične cure koja osmišljava solidno teške kombinacije vežbi, ali fino i motiviše da se one urade, pa ću u martu kombinovati njene treninge koji su baš aktivni i gde su većinom mlade devojke sa nekim treninzma koji su mirniji i fokusirani na stomak i leđa, a gde su većinom žene mojih godina ili starije. Fora je što su ovi drugi meni sad laki iako vrlo korisni za kičmu, a prvi prilično teški, ali u kombinaciji će valjda taman ispasti kako treba. Ne mogu vam ni opisati kako se lepo osećam kad mogu da uradim tae bo trening barabar sa devojčicama koje su više od dvadeset godina mlađe... :diva:

Lani

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dacko

Moram malo da se pohvalim kako mi prijaju ovi kombinovani treninzi, doduše ne što se tiče izgleda, isti je kao ono kad smo se videle u oktobru, nego u pogledu snage i gipkosti. Naime, sad mi nedostaje još samo centimetar da mogu da spustim cele dlanove na pod dok su mi noge prave, dok je u našim godinama inače super i ako samo možemo da dotaknemo rukama nožne prste bez savijanje kolena. :diva:

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.