Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Mislim da sam sad u životnoj formi, juče sam išla peške do dečje i gradske biblioteke, 8 km ukupno  do tamo i nazad, sa dve kese knjiga u rukama, znači praktično hodanje na traci sa tegovima u rukama  :girl_haha: a sat-dva nakon što sam se vratila, otišla sam na trening i odradila ga bez muke.  :diva: Stvarno sam ponosna na sebe.
Inače, skinula sam tri kila otkako sam prešla na nove treninge, sad su mi ostala još tri do idealne linije, no nisam ni sad nezadovoljna, mogu i da se zadržim na ovoj težini, bitno je samo da ne dodajem, pa pošto ne mogu da se odreknem slatkiša i testa (dobro, možda i mogu, ali ne želim), zamenila sam večernji obrok salatom, i lepo to funkcioniše, nisam gladna do ujutru.
Drugarice koje ste neodlučne, ajde rešavajte se i krećite na nešto, pa da se bodrimo međusobno!

linga

Lani

Bravooo draga!  :clap: :kiss1:
Baš sam ponosna na sve nas.  :girl_in_love:

Lani

Da pohvalim veliko dete, ide sa mnom večeras u teretanu.  :girl_haha:
Ima u mojoj teretani tzv. Teenage workout, pa smo se dogovorile da proba, pošto ja tu viđam devojčice koje ne izgledaju kao da imaju više od deset godina.  :girl_haha: Pa što onda i ona ne bi probala. Nisam je ja ništa nagovarala, par puta sam joj pomenula taj trening i sama mi je tražila pre neki dan da je odvedem pošto se  :pleasantry: ugojila  :pleasantry:. Nije naravno  :lol:, ali neka je, neka krene, bolje sad sa deset i kusur godina nego kao njena mama sa četrdeset i kusur.  :crazy:
Jedino što mi to deluje kao dosta intenzivan kardio, ono malo što sam kroz prozor par puta videla, vidim da dosta skakuću, koriste i steper u nekim vežbama, pa valjda će izdržati da se ne umori previše za prvi put.

Vila

Sjajno što želi da ide, ja ovu moju ne uspevam da ubedim :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Lani, javi, bas me zanima :)

Dacko, svaka cast :clap:

Dacko

Verujem da će se Iva odlično snaći, ona je i spretna i gipka, a kondiciju će brzo nabaciti. I mnogo je pametno što počinje već sad, jedva čekam utiske s prvog treninga.

Lani

Utisci su super, oduševljena je.  :clap: :girl_haha:
Hoće da nastavi da ide. Nadam se da će da je drži sad ovaj entuzijazam.

emge

Dacko

:clap: Kako mi je slatko to što se još uvek otvoreno ugleda na tebe. :love32:

Lani

AnaK

Jao, sjajno  :girl_in_love: Lani, potpis za Dacko i blaaaaago tebi  :love32:
Janko 23.7.2002.

aleks

Divno  :clap: Dacko je savrsno srocila  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Dacko

Ide li Iva još na treninge? Meni se ovog meseca priključio Boris (pretpostavljam zato što mu se mnogo dopada instruktorka, ali motiv nije ni bitan) i nije mu baš lako uprkos onolikim prethodnim karate treninzima.

Lani

Imali su pauzu tokom leta, pretpostavljam da je većina dece imala preču zabavu za vreme raspusta. Prva Iva ne bi išla sve i da je bilo termina. Nastavljaju sad sredinom septembra ponovo, rekla je da bi da ide.