Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

bubi

ovakva sam ja kad se skinem :lol:
ali u snovima.
meni se dopada ona prva i volem misice i plocice.
:innocent:

Finalina

kao poza mi se svidja...nekim gradjama pristaju ta bildovanja, a na nekima je odbojno, sve zavisi... ova devojka je zgodna i lepo izgleda van scene i fotkanja u ovoj pozi

bubi

cici

Quote from: Finalina on January 28, 2013, 10:42:06 AM
a znas li, cici, da je celjade nase gore list? misica je medju bildrekama
Znam :D

rafa

Jeste divna na ovim drugim fotkama, pa to je to, nije uvek onako bildovana.
Bas je lepa.

A i 36 godinica :respect:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

cici

Pa koga je uopste i zanimalo ko je na promo fotkama za novu MAC kolekciju :rofl:

Finalina

vojka

lepa je na onom fininom linku
plocice volim na muskom telu
kod zena ih bas nesto ne mirisem, ali volim ravan i zategnut stomak kod zena
sto je meni nedostizan cilj
umerenu rupu izmedju butinaimala nekad davno, sad se samo pripoveda o tome  :lol:
imam neku bivolsku konstituciju, gojim se ko ruske bacacice kugle
sve mi se lepi na stomak, vrat, ramena i ruke
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

mislim, ruzno je i moje salo, al ja se bar ne trudim da da imam

ne znam, mislim da tolika opterecenost tijelom, izgledom, misicima... uopste nije zdrava... cak i da lijepo izgleda

strasno podrzavam sadasnje vlade koje zabranjuju premrsavima da rade kao modeli na njihovom tlu... jadna djeca koja se drogiraju da ne bi osjecala glad... a onda one budu uzor nekim jos jadnijim curicama

zalosno je to sve... i neprirodno... i ja bih stvarno ukinula zenske brojeve manje od 4 ( osim za petites), ja kad sam nosila broj 4 - bila sam mrsava. a njima su to samples. ma idi!
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Ali ova zena je spotrista nije mrsava iz besa ili zbog anoreksije.Misicava je jer se time bavi.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

martina

Quote from: cici on January 28, 2013, 04:33:08 PM
Ali ova zena je spotrista nije mrsava iz besa ili zbog anoreksije.Misicava je jer se time bavi.
ona iz videa?
svejedno - pretjeruje
znamo svi mnogo sportista koji ne izgledaju kao ona

cijela ta kultura opsjednutosti tijelom je  nezdrava

neki dan sretnem prijateljicu, ubila se ko budala, trcala po ledu pa pala... nije mogla da propusti trcanje na -20 po zaledjenoj cesti, gdje s jedne strane gledas kako da ne upadnes u jendek pun snijega, s druge kako ce neki auto da proklize i da te lupi  :ljut:
i sto je najgore, zena skija, nije da kazes da nista drugo ne moze da radi ako ne trci

i to sve radi da bi bila "zdrava"  go figure
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

martina mislim da je to zato sto ljudi nekako lako skliznu ka krajnostima  :think:
najteze je postici neku zlatnu sredinu i odrzavati je, sto se svega u zivotu tice, pa tako i kod shvatanja fizickih aktivnosti i svog tela
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

Quote from: vojka on January 28, 2013, 08:19:40 PM
martina mislim da je to zato sto ljudi nekako lako skliznu ka krajnostima  :think:
najteze je postici neku zlatnu sredinu i odrzavati je, sto se svega u zivotu tice, pa tako i kod shvatanja fizickih aktivnosti i svog tela

pritom kako starimo ni hormoni nam vise ne budu naklonjeni pa lakse skliznemo :-)
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen