Main Menu

Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Ela

AnaK linkovi su ti super, evo vec skidam ovaj striptiz  :D  a posle cu i hip hop :girl_smile:
Da ne znas mozda koji su diskovi No.1 & 2 ?

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Svaka njoj cast ali su meni ovakvi misici na zeni potpuno neprivalcni a nije kiselo grozdje stvarno.

AnaK

Ja samo zamišljam kakve su vežbe kad se ona, ovakva, ovoliko umori  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

cici

Probaj pa javi :rofl: ne zelim ni da pokusam je l vidis da je crkla posle minut.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

cici

Lani

Smem li i ja da kažem da su mi pločice totalno neprivlačne na ženskom telu?
Ili će sad da počnu da se javljaju vlasnice istih, kao što su krenule da se javljaju kad sam rekla kako ne volim rupu između butina. :lol:
A imamo li vlasnice pločica na stomaku ovde uopšte? :girl_haha:

cici

Cisto sumnjam :rofl: umerena  rupa na butinama mi se svidja :lol: to ako se nisam javila prosli put :lol: meni se u stvari ne svidja ovako misicavo zensko telo uopste, ma ni musko kad je preterano.Meni je ovo preterano, ali svaka cast na snazi i izdrzljivosti.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

Quote from: cici on January 27, 2013, 11:20:28 PM
Cisto sumnjam :rofl: umerena  rupa na butinama mi se svidja :lol: to ako se nisam javila prosli put :lol: meni se u stvari ne svidja ovako misicavo zensko telo uopste, ma ni musko kad je preterano.Meni je ovo preterano, ali svaka cast na snazi i izdrzljivosti.

ni aj en volim ovo na zenskom telu a ni na muskom preterano
:mrgreen:

plocice nemam, rupu izmedju nogu volim (umerenu) i radim da je imam opet ahhahhaah
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen