Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Malko sam se razbolela, slinavim i kašljem, pa sam danas muke imala da uradim što sam zacrtala, i to sam htela da sve obavim pre podne, dok sam kao koliko-toliko sveža, ali ne vredi, posle desetak minuta bila sam bela ko duh i morala sam da odustanem. Ipak, predveče sam skupila snagu i uradila ih iz početka kako valja, znači i 22. dan je gotov. Ukoliko mi se ova prehlada produži do sutra, napraviću dan pauze.

Dacko

Moje 'malko sam se razbolela' ispade ceo mesec. Tek sad sam se koliko-toliko očitavila, i naravno, moraću sve iz početka, jer sad ne bih ni mogla da uradim onaj treći nivo na kome sam stala. I naravno da su mi se i sve mere vratile na staro, s obzirom na to da meni apetit raste kad sam bolesna umesto da ga izgubim. Plan je da nastavim sa kilometarskim šetnjama (idealno bi, doduše, bilo da ih ne završavam sladoledom  :girl_haha:), i da krenem opet pet dana sa prvim, pa pet dana sa drugim nivoom i onda treći nivo do letovanja. A ne da me mrzi... :girl_cray:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

:bighug:

Takva je to nepravda da se veliki trud tako brzo i lako poništi :girl_sigh:
Ja se 4 meseca penjem uz 99 stepenika, i 15 dana pauze me je unazadilo bar 30% :hm:
Janko 23.7.2002.

emge

Glitter

Stiv tvrdi (iako ja mislim da to nije tacno za fizicki deo, pre za psihicki) da ga dan preskocen u utvrdjenoj rutini mnogo unazadi  (on ne vezba svakog dana, nego do 4 puta nedeljno, zato rekoh preskocen dan u rutini)

Praslin

Pauza unazadi, ali ako je za neku utehu, telo mnogo brže dođe do prethodnog nivoa posle pauze, nego u slučaju prvog pokušaja.
Brzo ćete se povratiti  :bighug:

Ja sam napravila malo dužu pauzu u teretani, pa krenula kilavo, ali evo, već vidim da ću za 3 nedelje uspeti da povratim nivo za koji mi je trebalo 3 meseca vežbanja.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

kapiram sto je gledaju i ovi koji rec jednu ne razumeju :lol:

AnaK

А ни вежбе их не занимају  :lol: И ја, богоми  :-[ :lol:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Dacko

Quote from: Praslin on May 18, 2016, 05:49:06 PM
Pauza unazadi, ali ako je za neku utehu, telo mnogo brže dođe do prethodnog nivoa posle pauze, nego u slučaju prvog pokušaja.
Brzo ćete se povratiti  :bighug:
Istina, za tri dana sam stigla do nivoa za koji mi je prošli put trebalo deset dana. Doduše, tu mislim na kondiciju i stanje organizma za vreme i posle vežbanja, dok što se izgleda i obima tiče očito neće biti prečica, nego će potrajati dok višak ne nestane.

Dacko

Da se pohvalim da sam preživela prvi mesec organizovanog vežbanja i odmah uplatila sledeći.  :diva: Rezultati su odlični: četiri centimetra manje u obimu struka i primetno bolje raspoloženje, povećana energija i pokretljivost, ali i radni učinak na poslu. Doduše, ja sam tome pristupila baš štreberski, išla sam na pet treninga nedeljno, od čega su dva jutarnja blažeg intenziteta, ali pošto na njih dolazi vrlo malo žena (dve do pet), instruktorka je mogla da upravlja vežbe prema našim slabim tačkama i da ih polako ispravlja, tako da su na svoj način jutarnji treninzi bili čak i teži od večernjih skakutanja u ritmu, jer taman nešto savladaš, ona pojača tempo ili izmeni vežbu tako da bude teža, da aktivira više mišića i tako to. Mnogo sam srećna što sam pukim slučajem, zato što mi je taj termin najviše odgovarao, naletela baš na trenerku koja mi skroz odgovara i po godinama (starija je od mene) i po ponašanju (blaga ali odlučna) i po obrazovanju (ipak jeste drugačije to da li trening drži magistar fizičke kulture ili neko ko je samo završio kurs aerobika), tako da je iz mene, prirodno trapave, stvarno izvukla maksimum.   :girl_dance:

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

linga

Bravo!
Ja sam poslednje dve nedelje malo brljavila, što zbog bolesti što zbogf obaveza koje su mi se poklapale s terminima, ali sam presrećna što sam u fazi da mi nedostaje trening.