Main Menu

Sportsko penjanje

Started by AnaK, February 25, 2010, 01:11:58 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

je Jankov najnoviji sport  :rofl:

Ja još nisam prisustvovala treningu, večeras ću, ali info iz druge ruke kaže da je Janko oduševljen, mm zgranut. U smislu - kad su dolazili na trening, stariji klinci se nisu peli stepenicama na sprat, nego uz gelendere i ogradu :nesvest:

Prvi kontakt sa veštačkom stenom je Janko imao pre više od godinu dana, na Dečijem sajmu. Prvi put u životu je probao da se popne, i popeo se na vrh. Odmah su me saleteli demonstratori i dopisali mi brojeve mobilnog na flajere  :lol: Tada nam termini nisu odgovarali, sad se uklapamo.

Ono što sam ja saznala je da u Beogradu postoje bar dve škole pentranja za decu. Jedna je u Prvoj beogradskoj gimnaziji, naša je ova:

http://www.climbing.org.rs/

Ovde ima nekih fotki iz Beograda:

http://www.x3mgym.com/forum/index.php?topic=34.0

Po svemu što sam čula, ja nisam baš oduševljena, jer baš i ne volim da mi dete bude ekstremno (ovde bi me Flayova mama potpuno razumela, pretpostavljam  :girl_cray:). Ali, to je ipak stvar karaktera, on jeste nemiran i pentrav i bez organizacije. Ne sećam se da ga je nešto u ovoj meri oduševilo, i jedva čeka drugi trening, danas.

Postoje patike za penjanje, mogu da se kupe preko kluba, koštaju 65€. To ćemo do daljnjeg odložiti, neka malo trenira pre nego što počnemo da ulažemo u opremu. Sad tražim da mu kupim neke patike poput starki, sa tankim i savitljivim đonom, jer su njegove potpuno neadekvatne.

Ja idem večeras na trening, pa moji utisci posle toga :)
Janko 23.7.2002.

Finalina

:good:  .... odoh da citam  ;)

edit: secas li se startas (belih) patika sa odlicnim gumenim i savitljivim djonom .... trebalo bi da ih ima u Boreliju (umesto Borova ) ... to su inace odlicne patike za decija stopala, jer su neklizajuce, ne stezu clanak ( koji se razvija) i ne oblikuju stopalo na polozaj koji je model patika "propisao" ( ne stezu prste, ne pritiskaju svodove )

MissL

pravi sport za janka :love32: a ti mama zatvori oci :bighug:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Deda

Super, a sta bi sa fudbalom ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Quote from: Deda on February 25, 2010, 01:16:26 PM
Super, a sta bi sa fudbalom ?

Fudbal nam je na ledu do daljnjeg, jer se 2 od 3 treninga poklapaju sa plivanjem, koje sam ja odabrala kao prioritetnije  ;D Planiram da vidim sa trenerima da li možemo da plaćamo recimo pola cene pa da ide na trening jednom nedeljno (umesto 3x), stvarno mi je mnogo da plaćam 3.000 za 4 treninga mesečno.
Janko 23.7.2002.

Margarita

Ako mu vec leze extremne stvari, bolje da se celicis od malih nogu :bighug:
Verujem da ce on uzivati i trositi energiju, prava stvar! :good:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Hvala na  :bighug: priznajem da su mi potrebni  :nokti2: u meni bukti borba između razuma i emocija  :girl_cray:

Sećam, Fina, ali sam mislila da je to davno prošlo vreme.  :-[ Thx  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: AnaK on February 25, 2010, 01:26:02 PM
Sećam, Fina, ali sam mislila da je to davno prošlo vreme.  :-[ Thx  :kiss1:
ima takvih modela i sada (vidjala sam kod kineza) platno+guma i oni su bas letnji  ... zapravo, idelane su kao patike za salu ......ja takve patike uzimam detetu za sport ( izuzev tenisa)

edit: mislim da si jos daleko od razbuktavanja razum-emocije jer ste daleko od ekstremnog. Ovo vam je za sada samo ekstra fizicka aktivnost, ali ako mu se dopadne i postane izazov ..... eeee onda je druga prica, a do tada ces i ti savladati strahove :lol: ..... verujem da ces i sama probati da se popnes po koji put :D ...... :bighug:

Glitter

ja se secam tvoje fotke na kojoj se penjes na drvo...mojne ti meni extremno  :D
pravi sport za energicnog mrsavka  :girl_in_love:

AnaK

Pa drvo je... drvo  :-[ Mada, istina je da mi teže pada sve što on radi, čak i kad radi isto što sam ja radila, ili radim  :-X
Janko 23.7.2002.

Glitter

:lol: smiri se...dacu ti ciglu  :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Beatrix Kiddo

Ne sumnjam da ce Janko uzivati, a ti ne gledaj ;)
(nije ni meni prijatno bilo dok sam gledala slike - u jednoj igraonici kod nas imaju samo mali zid za pentranje, pa sam takvo nesto zamisljala  :lol:  )
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.