Main Menu

Sve nase fobije

Started by rafa, March 12, 2010, 06:56:14 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maripoza

Dedo, a na javnim mestima?  :o   :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

gasha

i ja se plasim lifta,
ne bas svakog, ali ako je tamna unutrasnjost, ili jos gore ako svira radijo u njemu  :nokti2:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

maripoza

Ja ne volim one liftove kojima se vrata automatski zatvaraju. Ne plasim se, ali preferiram one starinske, jer  njih umem da otvorim ako se zaglave i da iskocim napolje.
Probala vise puta, zaglavljujuci ih namerno, kad sam bila klinka.  :turpija:   :lol:

gasha

ja se plasim voznje kolim kada je sneg, jednom sam cak izasla iz kola mmu, i nastavila peske, kada smo izasli na cistu ulicu, on stoji i ceka me  :rofl:

navikao na takve moje ispade
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

Rafo, definitivno je to kod tebe mix roditeljstva i neke emotivnosti odlazak-dolazak... razumem te donekle, mada ja jos uvek nisam zapala u to stanje, ali osetila sam naznake istog ( i kada sam sama putovala, a i sa decom, posebno kada smo svi cetvoro )

maripozu potpisujem ( za poletanje i sletanje :love32: , prosto ne znam sta je lepse :lol: )

edit: ja se grozim buba, najstrasnije

Dada

Ja sam prevazisla strah od aviona koji je trajao vise 20 godina kad sam putovala (sama) na jedan, za mene, jako bitan dogadjaj :)
Tacno 19 godina nisam usla u avion poslije jednog traumaticnog leta, bila sam dijete i putovala sama iz Bg za Pg. Godinama smo baba i ja putovale vozom a ostatak familije avionom, bila sam ubijedjena da nikad vise necu sjesti u avion. Ali, ode mm u Ukrajinu i jedini nacin da dodjem na raspust kod njega sa djecom bio je da promijenim 2 aviona i ladno sam otisla, moji su bili pod bensedinima :lol: Ni sad ne znam kako sam uspjela da ne dozivim nervni slom, znoj mi je kapao sa dlanova toliko da su mi farmerke bile mokre :blink:  :lol: Za dva sata u cekanja u Istambulu platila sam 57e rominga, zvali su svi da vide jesam li pretekla i da provjere da nisam djecu izgubila :lol:
Imam i sad malu tremu pred polijetanje ali daleko od fobije. Najvise volim i najmirnija sam kad putujem sama :innocent:

edit: imam fobiju od stepenica, tj spustanja niz stepenice... uvijek neko mora da ide ispred mene. Pokusavala sam da saznam otkud mi to i ko me bacao niz stepenice kad sam bila mala ali nisam uspjela da saznam :think: ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

maripoza

Quote from: Finalina on March 13, 2010, 12:38:15 AM
maripozu potpisujem ( za poletanje i sletanje :love32: , prosto ne znam sta je lepse :lol: )
Ja znam: poletanje.  :girl_in_love:

I ja mrzim bube. Vise me nerviraju insekti od gmizavaca npr. :lol:

AnaK

Nešto ne uspevam da se setim ničega čega se baš plašim  :think:
Janko 23.7.2002.

Finalina

i meni je poletanje bas gušt :D ... a za gmizavce se slazem njih bih mogla da se plasim npr, ali buba se uzasavam do izbezumljenosti

maripoza

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Elanor

Quote from: AnaK on March 13, 2010, 12:50:47 AM
Nešto ne uspevam da se setim ničega čega se baš plašim  :think:
ni ja :think:

avione ne ljubim, prosto su mi neugodne te promene pritiska, kad slecemo me redovno bole usi, ponekad strasno. jedno vreme sam mislila da sam pocela da imam fobiju, ali je u stvari samo nekakva fizicka manifestacija - necega, nikad nisam isla od lekara da proverim. mislim da ima vise veze sa sedenjem (mozda u kombinaciji s pritiskom), nego s avionom. utrnu mi ruke, pa se unervozim, ne mogu da se namestim. resava se setnjom - duzom. srecom, ne desava se na svakom letu (da kucnem u drvo, nije skoro).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.