Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

nisam znala
bolje da ne pisem sta sve pijem
puna kutija
verapamil mi ooodavno ne treba, toliko sam se srodila sa ginipralom

Saska

Despina

A, L, S

emge

disco2000

Saska

disco2000

Imam, od samog pocetka :turpija: na onoj mojoj temi je :love32:

Maki

Devojke,imam neotvorenu kutiju giniprala, kupljenu za svaki slucaj.Ako nekome treba javite se da vam dam.Steta da propadne.

aleks

ja samo da izgrlim Lani  :bighug: :bighug: :bighug:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Saska

radila sam juče ks, još sam u granicama, mada mi je gvožđe palo sa skoro 20 krajem novembra na 15.2 , hemoglobin na 121, šećer mi je 4.5. S obzirom da ne pijem ništa osim vitamina C (a i to kad se setim) - dobro je. Prošli put mi je dr rekla, da ako mi bude dobar šećer ne moram da radim OGGT. Pretpostavljam da ga neću raditi.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

stacka

Ja vec treci dan pijem Totemu :crazy: prvih 5 dana moram 2x2, posle 2x1. Boze, grozna li je :crazy: ali sta cu. KS mi je losa, rekla je da joj se ne dopada (mislim, ni meni se ne dopada), mnogo mi se cesto smanta u glavi, kapiram da je zbog malokrvnosti.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Saska  :clap:
Stacka jeste grozna ali šta da radiš. Meni je bila nekako najmanje grozna sa sokom od borovnice mada ne može baš ni on da ubije onaj ukus.  :crazy:

emge

Saška, super su ti nalazi, što će ti gvožđe većé od 15?

I što ne uključiš neke prenatalne vitamine, sad će beba da postane zahtjevnija, a vitamine koliko ja kapiram piješ zbog sebe, beba će da se snadje.

Stačka, gledala sam prije neki dan u DZ plakat za Totemu i pomislila da je ukusna, kako su nasmijana ona lica na plakatu :lol