Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Nevenche

Quote from: niya on May 30, 2009, 11:18:54 AM
Jos ne znamo pol, rano je....tek smo 17-ta nedelja, a i troje ih je  :love32:

Super za tvoje bebice  :girl_in_love: :girl_in_love:
Koliko si nedelja trudna?

Marty, Gasho  :kiss1: :kiss1:

ja sam u 24oj, ali necu ni da pitam. nisam ni za prvo, to mi je neki trip.

:kiss1: :love32: za sve na ovoj temi

Danchy

Quote from: niya on May 29, 2009, 01:42:32 PM
Da se i mi javimo  :love32:
Uradili smo sve testove i sve je super!  :dance1: u svakom slucaju ne treba amnio.... :girl_smile:

Bebice lepo napreduju, videli smo ih, deca su mi prelepa  :love32: :love32: :love32:

ljubimo vas  :kiss1:

Bravo!
Naravno da su prelijepa!!!  :love32: :kiss1:

Danchy

Quote from: Nevenche on May 29, 2009, 11:56:32 PM
I kod nas je sve super. vise nisu bebe jedna drugoj na glavi, vec su jedna pored druge i desna je za nijansu krupnija. imaju po 500 i 520g.doktor kaze da su preslatki :)

Bravo i za vas!   :love32: :kiss1:

disco2000

AnaK

Jao - dve mame, pet beba  :love32: :love32: :love32: :love32: :love32:
Janko 23.7.2002.

Koka iz potoka

Evo i mene, da ipak ovde prvo napisem nesto, jer sam se ovde prvo i javila.
Kao sto napisa Kafica, Sofija je rodjena je 20.05., carskim rezom. Moram da se zahvalim Kafici sto vam je javila za porodjaj, ja sam toliko bila sigurna da cu docekati planirani carski 25.5.  Nikako da naucim da se ovakve stvari ne planiraju.  ;D
Dakle, u noci izmedju 19. i 20. mi je pukao vodenjak. Sve je bilo vrlo filmski - prvo sam osetila kao neku strujicu - kako kad beba udara po grlicu, ali je ovo duze trajalo, a odmah zatim je krenulo curkanje. Nije bio filmski potop, ali mi je bilo jasno da je krenulo...Nikad to necu zaboraviti :"Dejane, moramo da idemo" istog trena se MM probudio, spremismo se, krenusmo, promasismo porodiliste   :lol:   (jer, ono, naravno nije fizicki u sklopu Gradske), ali na kraju stigosmo i do njega. Zene, proverite gde je porodiliste na Zvezdari, pre nego sto udjete u 9.ti  ;D
Sta da vam kazem, ubrzo nakon budjenja tu se nekako nasao i MM i cim sam ga videla, suze su mi od srece krenule - i sad mi stane knedla u grlu kad se setim toga.
U nekom trenutku iste veceri probudio me je glas, ni manje ni vise moje mame, koju su pratile moja drugarica (zaduzena za ilegalno uvodjenje  ;D), Kafica! i njena mama(koja se godinama druzi sa mojom). E, to je bilo divno iznenadjenje, i iako se bas ne secam svega sto sam rekla, secam se da sam zamolila Kaficu da pripazi na ove nase lude mame (zahvalna sam sto su takve kakve su  :))
Ostajem duzna za detaljniji opis, samo da se malo ushemimo Sofija, tata i ja.
Saljemo poljupce nas dve  :love32:

nelly

Koko iz potoka :kiss1:
ljubi to malo :love32:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

Evo i ja da prijavim da sutra treba da dobijem rezultate triple testa, a danas da zakazem UZ kod Jurisica. Mozda tada potvrdimo Savinu tezu da cu da mu rodim brata.

Deda

Anelore, a ja bas zamisljam da je devojce...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Quote from: Koka iz potoka on June 01, 2009, 10:26:15 AM
...promasismo porodiliste   :lol:   ...
koko :kiss1:

a ovo mem podseti
mi smo promašili ulaz u Višegradsku
ja kroz prozor pitala "izvinite gde je ovde porodilište"
mora da su mislili da nisam baš čista :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Quote from: anelore on June 01, 2009, 03:00:45 PM
Mozda tada potvrdimo Savinu tezu da cu da mu rodim brata.

Ja se nadam da ćete je opovrgnuti  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Nevenche