Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Masha

takodje  ;)

koko,  :kiss1: za vasu malu porodicu i mame :love32:

Kafica

Koka i Coka :bighug:

Anelore, čestitam ti, nisam ni znala da trudnuješ :love32: :kiss1:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

niya

23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

gasha

Koko :girl_in_love: uzivajte u bebici

svim ostalim trudnicama :kiss1: :kiss1: :kiss1:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

prevodilica

Da li je još neko imao problema sa zakazivanjem pregleda, i to za trudnice?  :blink:
ili sam samo ja baksuz...

broj telefona koji je, bilo pre podne bilo popodne, ili zauzet ili se niko ne javlja...
missim...
i šta sad, da odem tamo i da čekam celo popodne dok se izređaju svi koji su, na ne znam koji način, zakazali...

tako mi i treba kad nisam utanačila termin prošlog puta (nisam znala kada će mi biti gotov double test rezultat)

missim, strahota...
vratite mi moje zdravstveno i socijalno osiguranje, po stoti put kažem, neću se lečim državno, oću da se lečim kako ja oću

ladno sam potegla "vezu" - komšinicu koja u DZ radi na ginekologiji da ode i zakaže mi, da ne bih išla do DZ samo radi toga  :-[

nadam se da će uspeti za utorak popodne, moram da uradim i krvnu sliku, i da vidim da li je ili nije rano da privatno zakažem 4D UZ
btw, samo jednom sam do sada bila na pregledu kod te svoje dr
i jednom me pogledao Lužajić zbog double testa na UZ

Danchy

Samo da se javnem. Od ponedjeljka sam na bolovanju. U subotu vece sam malo prokrvarila-pojavio se trag svjeze krvi u sekretu. U nedjelju se ponovilo i bila sam u KC kod dezurnog ginekologa. Ispostavilo se da mi se i u ovoj trudnoci pojavio polip.  :girl_sad:
Grlic je, srecom, odrzan tako da ne moram na strogo mirovanje, ali moram da se pripazim. U ponedjeljak sam bila i kod moje dr. Nije smjela ponovo da me pregleda, jer svaki pregled moze da izazove kontrakcije kad su ovakvi problemcici u pitanju. Pojacala mi je magnezijum na 2-3 dnevno i dala vaginalete Gino daktanol, jer sumnja da je pojacani sekret aktivirao polip-ne bi krvario sam od sebe. Za 7 dana idem ponovo kod nje da me i ona detaljno pregleda. Nadam se da ce grlic ostati odrzan, da ne moram na Partusisten i strogo mirovanje kao prosli put.   :ljut:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Danchy

Quote from: interpreter on June 10, 2009, 01:28:43 PM
Da li je još neko imao problema sa zakazivanjem pregleda, i to za trudnice?  :blink:
ili sam samo ja baksuz...

Kod nas ti je ista situacija, nazalost. Ja sam zvala u ponedeljak da zakazem za otvaranje bolovanja. Pocela sam sa zivkanjem u 2, dobila ih tek u 7, a zakazali mi za cetvrtak. Ne daj Boze da je nekome hitno.  :ljut:

Nevenche

Danchy

Samo hrabro!  :flower:
Meni taman odgovara bolovanje pošto temperatura vani već stiže do 35C. Juče sam išla do doma zdravlja da otvorim bolovanje i skuvala sam se.

niya

Danchy grlim te jako, jako  :bighug:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

niya

Mi smo zavrsili ona merenja, testove sto se rade izmedju 18 i 19 nedelje i sve je super   :clap:

Imamo 2 devojcice, a trece se jos ne vidi  :love32: :love32: :love32:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

Lani

Nevenche

Quote from: niya on June 12, 2009, 03:37:43 PM
Mi smo zavrsili ona merenja, testove sto se rade izmedju 18 i 19 nedelje i sve je super   :clap:

Imamo 2 devojcice, a trece se jos ne vidi  :love32: :love32: :love32:

jao super!!!!!! obozavam devojcice!!!
i kod mene se vidi jasno i nedvosmisleno, ali nisam htela da saznam  ;)
(ali nadamo se i mi barem jednoj devojcici) :turpija: