Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Ira

E da , za Bubi sam vidjela,ali za Maki ne  :-[ pa cestitam Maki i laganu trudnocu ti zelim  :kiss1:
I da ne zaboravim opet, divni su vam tikeri  :girl_in_love:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

micke

"Ni jedan covek ne moze znati sta znaci zivot, sta znaci svet dok ne dobije dete i zavoli ga. I onda se ceo univerzum menja i nista vise nikada nece izgledati kao ranije."

Ivka Živka-14.11.2006.

http://astma.rs

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Upravo sam provalila da se ne dobije isti broj dana do kraja trudnoce ako se stavi na tickeru termin i datum poslednje menstruacije :blink:
Naravno, promenila sam i stavila da broji onaj sa manje dana :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Xe

Quote from: stacka on December 03, 2009, 03:06:40 PM
Nego, meni zao sto sa ovom bebom ne vodim dnevnik :crycry: Tek kad sam saznala da sam trudna sam shvatila koliko mi u sustini znaci onaj sa Aleksom, pisan na dve nedelje... krenem da ga citam pa se prisecam... bas sam sva posle citanja :love32:
Pa sto ne otvoris?
Mozes pisati i unazad, pa onda polako napred  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

emge

Stačka, pošto si dvije nedelje u plusu, jel počeo stomak da se pojavljuje?

Kod mene čini mi se i dalje samo ovaj moj osnovni :lol:

A, i počela sam da jedem posle posla :-[ I to one no-no stvari: pavlaku i sl.

stacka

Naravno da je poceo :crazy: jedno 3 nedelje mi prednjaci u odnosu sa Aleksom, bar po slikama iz prve trudnoce, tamo sam slikala kako raste redovno. Mada, potpuno mi je fascinantno da nisam jos dobila ni jedan kg, tj onaj jedan koji sam uspela da nabacim je otisao brzo i sad stagniram... sama sebi imam utisak da sam bar jedno 5 kg teza (zbog grudi i stomaka) medjutim, realno, osim sto ne mogu da zakopcam farmerke preko stomaka skroz, nigde me ne zateze pa znam da nisam. Uostalom, videces danas ;)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ja imam možda 1kg više - max, to je ono što su me častili u PG za slavu :)
A, imam udisak da sam isto 5 kg teža.

bubi

ja o kilazi ne smem ni da pricam.
vec sam u plusu celih 10 kg.
i svaki dan obecavam da vise necu da zderem.

Vila

Svratih samo da vas sve izljubim :love32: :kiss1: Mnogo mi je drago zbog tolikih budućih bebana. Da vas izgrlim :bighug: (dobar ovaj smajli za važe veeejike tibe :lol:)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Samo da kazem da sam ljuta na ove fellow trudnjace jer bojkotuju ovu temu :ljut: :lol:

Rezultati antitela negativni, IAT takodje (sta je to :think: ), sutra rezultati briseva a u utorak zovem da zakazem UZ  :nokti2:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

stacka

Hvala Lani :kiss1:

@ Marty
Tiiiiii... tiiiiii..... tiiii bolje cuti :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.