Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

QQ, pa ja vec pijem sumece vitamina C, koliko li bi mi tek bilo da to ne pijem :rofl:

:bighug: za imenjaka, nadam se da ce se situacija popraviti vec u toku dana.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Pronadjoh ovo na netu, mozda jos nekome bude od koristi.

Dobijanje kg u trudnoci
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

senka

Quote from: stacka on December 20, 2009, 12:16:10 PM
Da li Partisusten prouzrokuje iste propratne efekte kao Gynipral? Da probam sa njim ako je iole podnosljiviji :crycry:

Pila sam samo Partusis. i imala užasno lupanje srca, vremenom se organizam privikao, ali nije potpuno prestalo. Iste "probleme" sam imala i kod privikavanja na kontracept. ili kad pijem neko jače energetsko piće. Pretpostavljam da je sve do toga kako koji organizam reaguje. Mada uvek vredi probati sa drugim lekom, možda se lakše podnosi  :bighug:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Xe

Quote from: Marty Maraskino on December 20, 2009, 11:37:08 AM
:bighug:

Izgleda da sam nasla jos jedan uzrok mojoj nevidjenoj slabosti (uhvati me hladan znoj, drhtavica, prebledim, ne osecam ruke, vilicu, svaki dan)... Utrogestan! Konacno jedna kutija koja nije na grckom i lepo pise da to izaziva, da se ne uzima uz obrok vec sto kasnije (a ja posle dorucka i uvece posle vecere), nije ni cudno sto se skljokam u horizontalu :wall: Takodje pise, podvuceno, da se u trudnoci aplikuje vaginalno :wall:
Aaaaaaaa :shout:
Jao, Marty, trebalo je da pitas, ima ovde onih koji su diplomirali na utrogestanu.
Vaginalno je i efikasnije i imas blaze simptome
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

disco2000

Sad gotovo :rofl: Hvala!
Juce zavrsih sa tom terapijom :)

Elem, izgleda da cu uskoro nabaciti prvo kilo! :)))

bubi

dobar jutar.
i ja sam imala stomacni grip,sad je sve ok.
iskreno jedva cekam mart,umorila sam se od stalne brige.

s.ona tabela je super ali ne za mene >:(
davno sam je premasila.
pozdrav svima

stacka

Senka, hvala.  :bighug:
Ja se iskreno nadam da mi ipak nece trebati ni jedno ni drugo :nokti2: kako je prosla frka oko spremanja za Aleksin rodjendan i NG tako su i meni prosle kontrakcije, kuc kuc, samo da tako i ostane.

Marty, wow, pa ti se mozda ugojis citavih 5 kg do kraja trudnoce :girl_haha:

Bubi,i mene je zezao stomak dva dana, ne znam da li je protrcao virus ili sam se samo prejela za praznike :-[
Ja se za sada dobro drzim, mada sam juce komentarisala I. da imam utisak kao da imam 115 kg :crazy: stomak mi je baaaas veliki, ovoliki je bio sa Aleksom u sestom mesecu... sta li ce da bude do kraja bolje i da ne razmisljam, samo cu se iznervirati.
Mene je talas brige, panike i straha popustio kada sam uradila uz i triple test, opustena sam koliko god je to moguce, trudim se da budem opustena i da ne brinem previse jer sam svesna da mi to nece nista dobro doneti.  :kiss1: za tebe i da ti ovi naredni dani prodju sto pre.

Jel neko u kontaktu sa Maki, ona je najbliza po terminu, kako se drzi??
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Meni je frka da kupim bateriju za vagu :nokti:
Mada mi slike govore više od riječi :(

A, ostalo, osim kg, je sve OK. Iduće nedelje imam UZ, krajem mjeseca ostali nalazi, krv i brisevi.
Prilično sam cool, ja sam samo paničar u prvih 12 nedelja. Posle smatram da nema potrebe da se brinem :lol:

disco2000

Danas ulazim u cetvrti mesec i definitivno imam 52kg, odnosno +1 kg :)

emge

Quote from: Marty Maraskino on January 05, 2010, 11:31:01 AM
:crycry: :crycry: :crycry:

maripoza

Quote from: stacka on January 05, 2010, 09:59:48 AM
Marty, wow, pa ti se mozda ugojis citavih 5 kg do kraja trudnoce :girl_haha:

Ona? No way. Ako nagura kilo ipo, pravicemo zurku.  :lol:

:bighug: za sve trudnjace.
Old enough to know better, but too young to care.

Deda

Quote from: Marty Maraskino on January 05, 2010, 11:31:01 AM
:blink:
:nesvest:
Molim maripozu da napise post posle mene , ne volim da vidim svoje ime na temi trudnica na spisku  :nokti2:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

maripoza

Quote from: Deda on January 05, 2010, 02:38:05 PM
:blink:
:nesvest:
Molim maripozu da napise post posle mene , ne volim da vidim svoje ime na temi trudnica na spisku  :nokti2:

Cvikas, a? :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani