Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Maki

zenske sve ide super.Jackie ostavice te kod kuce sigurno,mada ako bi meni mm ponudio da mi kupi laptop(za kojim kukam) otisla bih na par dana u bolnicu da odlezim. :D
kod mene nista.Posle pregleda u utorak sam imala krvarenje,ali nista alarmantno.Zvala sam dr. i rekla mi je da je to uobicajeno posle rucnog pregleda.Ako se pojaca i pocnu bolovi da dodjem.Nisu mi radili uz, jer je radjen pre tri nedelje.Mada bih ja vise volela da mi ga je ipak odradila.
Juce me sve bolelo - celo telo, a narocito krsta i donji stomak.Malo su  mi i noge bile kao utrnule.Ali nije bilo kontrakcija.(osim ako to nisu kontrakcije, a ja nisam provalila)Nadam se da se to bebana priprema da izadje.
A sto se tice pritiska - meni je ceo zivot nizak,a sad u trudnoci se kao malko popravio na 100/60 otprilike.

Lani

stacka

Maki, ja sam k'o zapeta puska :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Maki, sam finiš :bighug:

Još malo, još malo :clap:

Lani

Gost51

Gost51

lani, pogledaj nase tickere :crazy:

Lani

Što, šta im je?  :crazy:

edit: Aaaa, sad vidim.  :rofl: Na koju foru?  :ces:

cici

Maki još malo, meni je tako bilo dva dana pre porodjaja sa Andrijom.

emge

Jel zna neko da li se zakazuje expertski UZ u Višegradskoj?

Saska

Quote from: emge on February 12, 2010, 09:01:30 AM
Jel zna neko da li se zakazuje expertski UZ u Višegradskoj?

verovatno, sad kad sam bila na amnio, ja sam jedina imala intervenciju, sve ostale su imale uz. ja sam prethodne nedelje isla tamo da se raspitam i upisali su me u neku svesku- mada moze i telefonom, dok je mene upisivala, teta je i odgovarala na tel pozive

stacka

Zakazuje se sigurno. U Gradskoj ne moze preko tel, moras sa knjizicom i uputom. Sreca pa ne mora licno. Zvrcni i pitaj
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Evo zakazah za 23. februar kod dr. Mirković, u 9:15. Baš je teta bila ljubazna :)
Ima ovdje telefon, ako nekome bude trebao:

http://www.klinicki-centar.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=188&Itemid=237

Saska

kad dodjes tamo idi na salter za trudnice, odmah naspram ulaznih vrata i sestra sa saltera ti da nekakav papir i zadrzi knjizicu kod nje, posle toga ides na prvi sprat gde je uz. kad zavrsis, opet na salter, vrate ti knjizicu i to je to.

emge

Saška, već mi je sve objasnila ljubazna teta. Šalteri 4/5, pa onda prvi sprat, kabinet 2.
Samo još da vidim da li poštuju vrijeme zakazivanja, ili se čeka u nedogled :)