Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jeste, boli njih uvo što će neko da se peče na tihoj vatri još nedelju dana.  :sissyfight: Sramota bre.  :sissyfight:

:bighug:

stacka

Saska, ja mislim da nesto, ne daj Boze, nije kako treba da bi te oni vec zvali, cula sam da im je to praksa. Prvi rezultati se koliko znam vide posle 2 nedelje a tebi je to danas.
Mogu da zamislim koliko se nerviras, ali strpi se jos malo a posle ces da uzivas opustena 101% do kraja :love32:
:bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

Margarita

bubi

saska,
ako si radila u drzavnoj instituciji,da oni navodno skupljaju rezultate i da se moze desiti da ti koja si napr.prva te nedelje uradila amnicentezu dobijes rezultate kad i onaj poslednji u nedelji.
ne brini bice sve ok,i ja bi ih zvala svaki dan.

emge

Pepi :bighug:

Zvala sam GZZJZ i stvarno rade na uput :) Sjutra u DZ po novi uput :)

Pepi

Ma što da daješ pare ako ne moraš  :bighug:

Saska

Quote from: emge on February 24, 2010, 01:59:20 PM
Pepi :bighug:

Zvala sam GZZJZ i stvarno rade na uput :) Sjutra u DZ po novi uput :)
a meni uvek bude fascinantno kako dr u dz to ne znaju, ili nece da kazu >:( >:(

Lani

Pre će biti da ne znaju.  :hm:
Mene sledeće nedelje čekaju NT i dabl. Već me hvata šiz.  :nokti2: :crazy:

emge

Saška, ova moja jadna me poslala na patologiju, nadajući se da tamo rade za dž. Ali, avaj...
CRP i Le ću uraditi privatno, možda i danas posle posla. To nije skupo, a ko zna gdje bi me za to slali.
Super mi je da ne platim TORCH, već da te pare dam za 4D ultrazvuk - snimak bebice :rofl:

Pepi

Emge, mislim (morala bih da proverim kod kuće, jer nisam sigurna o kojim se analizama radi) da ti za svaku analizu treba poseban uput  :think:

emge

Ovaj preko telefona mi reče uput, naslovljen na njih, gdje piše šta tačno da mi se radi i zašto. I da se ne zakazuje, da dodjem izmedju 7-11h. Pitala sam za TORCH, ne reče mi 5 uputa :ces:

Despina

Quote from: Pepi on February 24, 2010, 07:49:15 AM
Dnevna bolnica obuhvata stolicu u bolesničkoj sobi.  :crazy:
U svakoj sobi ima sto i par stolica, pa oni smeste žene iz dnevne bolnice za taj sto...bar je tako bilo poslednjih 5 puta kad sam bila...I da, traje  2 sata, sa 4 vađenja krvi...i nemaju braunile, nego bodu svaki put  >:(
I ponesi veću čašu ako ti je test sa 75g glukoze i 300ml vode, ne može da stane u običnu plastičnu. I nema šetanja, osim eventualno do tolaeta, zbog validnosti rezultata.
Ovako je bilo i 2006. kada sam ga ja radila, obavezno ponesi limun, pamtim da je u sobama bilo pakleno vruce i plus ona kolicina glukoze, katastrofa :crazy:
A, L, S

senka

saška  :bighug:

inače sam svratila da vidim šta će Despina ovdI  :-[
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Despina

saska :bighug:
senka, samo nadgledam, u ovaj klub se vise ne upisujem :P :lol:
A, L, S