Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Negde pise ulaskom u 27. nedelju a negde sa punih 27... ma nije ni bitno, danas sam srecna sto je 99 dana :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Blago tebi, ja komada dvesta.  :crazy:

emge

Bravo Stačka :)

Najlakše ti je da računaš, datum porodjaja minus tri mjeseca - e, tad ulaziš u treći trimestar :)

disco2000

Super, stacka :love32:

Ja i dalje radim, gle ironije, u sredu smo u Visegradskoj :lol:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Despina

super stacka :clap:
marty drzi se :kiss1:
A, L, S

bubi

ja udjoh u famozni 9-mesec.
mislim da se ovo moje pile nije okrenulo.
ma necu da se nerviram kako bude bice.
naravno jos sam na poslu i iskreno lakse mi je kad sedim nego kad lezim.
kaze meni mm da cu biti kao ona neka engleskinja koja se vratila na posao posle 6-sati od porodjaja.
marty a da ti odes kod dr nemoj da cekas nista,mozda ce ti dati tokolitike da pijes.
znam da si pisala da ih tesko podnosis ali sta se mora nije tesko.
stacka bravo za dvocifren broj do kraja.

Gost51

stacka, ala ti juris :)

marty, oladi malo :kiss1:

kad je vama prestalo da prija lezanje na ledjima? meni je to jos uvijek najudobnije

Deda

Jao bubi, sad sam citala o toj engleskinji, pa digli uzbunu -kao daje los primer...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

:blink: Pun je ovaj svet bolida.

Glitter

sa mnom je radila jedna zena koja je u petak otisla i porodila se, a u ponedeljak dosla na posao...niko nije znao da je trudna, otisla je na naormalan vikend i tako... :crazy:

Lani

Auuu  :lol:
Anbilivabl.  :ces: Još ispade dobra naša ministarka pravde koja se vratila na posao posle čak dve nedelje.

Gost51

kaki mi se od takvih primjera

Lani

Šta ti je jackie, to su prave žene, koje uspešno balansiraju zahteve majčinstva i karijere.  :diva:
Buhaahaha  :rofl: :rofl:

Glitter

ma ta gdja je mislila da je nezamenljiva na tom mestu (a nije) i naravno ispala je heroj kad su svi saznali  :hm: