Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

emge

Iva

Bila kod mog dr-a i kaze: prvo beba pa onda krio!!!!!!  :clap: :clap: :clap:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Super super!!!  :clap:
Baš mi je drago.  :bighug:

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Divno Iva bas super vesti :clap: :clap: :clap:

Ja se jutros merila, kako sam se nadala dobro sam se udala :lol: okruglo 10 vise sa 27 punih nedelja.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

Iva, super  :clap: .
Stačka, odlično, skoro da se uklapaš u onu "tvoju" tabelu sa kg  :clap: .

aleks, šta da ti kažem  :bighug: da brzo prođe

Lani

Stacka dobro je  :)

Ja u petak opet u DZ na kontrolu (moram na 2 nedelje zbog pritiska  :wall: iako mi se u međuvremenu stabilizovao) i nosim rezultate urinokulture. Juče sam je uradila, valjda je OK.

stacka

Quote from: Saska on March 09, 2010, 07:54:52 AM
Stačka, odlično, skoro da se uklapaš u onu "tvoju" tabelu sa kg  :clap: .

Jao, tabela :crazy: nisam ni smela da je ponovo otvorim dok je sad nisi pomenula, gledam i ne verujem. Kako oni misle da se u devetom mesecu ne dobije ni jedan kg? :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

ma može, ja sam oba puta čak i gubila po neki gram u devetom, drugi put pogotovo. A i biće toplo, pa nećeš moći ni da jedeš :)

stacka

Uh, daj Boze. Ja valjda krecem od toga kako  mi je bilo sa Aleksom, mada u pravu si. Sa njim sam u devetom usla u sezonu slava i ostalih djakonija, sad ce biti salatice na repertoaru :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

A, koliko si bila u devetom :)

Svi se slažu da u devetom ne treba dobiti ni gram, mada ni ja ne znam kako.
Ja sam se prošli put uništila, poslali me zlotvori na porodiljsko bolovanje, sama kući, napolju hladno, ja i linolada smo bile najbolje drugarice :lol:

bubi

dobar jutar.
Iva bravo :clap:

elem kao sto sam i pretpostavila zadnje 3 nedelje sam dobila 3kg,elem celih 19kg sam dobila. :crazy:
ko ce to skinuti. :'(
samo se nadam da cu se uskoro poroditi i da necu docekati termin jer cu nagurati jos koju kilu.
danas idem na pregled i nadam se da se ovaj moj okrenuo.
:bighug:

Lani

Bubi javi šta je bilo na pregledu.  :kiss1:
Nije strašno 19 kg.  :kiss1:

Lani

Quote from: emge on March 09, 2010, 09:10:43 AM
Svi se slažu da u devetom ne treba dobiti ni gram, mada ni ja ne znam kako.
Ja sam se prošli put uništila, poslali me zlotvori na porodiljsko bolovanje, sama kući, napolju hladno, ja i linolada smo bile najbolje drugarice :lol:

Meni se desilo, pred kraj trudnoće sa Ivom, negde u 8. mesecu da se od jedne do druge kontrole (mesec dana je bilo prošlo) nisam ugojila nimalo. Ne znam kako.

stacka

Emge, Aleksa je rodjen 10 dana pre termina, znaci bila sam dobrih 20 u devetom, od toga 10 dana van bolnice... nadoknadilo se sve sto sam lezala tamo :crazy: :lol:

Bubi, ja kad bih otisla na porodjaj sa 20 viska bih se smatrala extra srecnom, opet, kad uzmem u obzir sa koliko sam viska otisla sa Aleksom u porodiliste :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.