Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

emge

JA sam dobila u devetom jedno 3 kg, zahvaljujući linoladi. :'(
Tješim se da ću ovaj put biti pametnija.

Elanor

ja sam u obe trudnoce u devetom dobijala po kilogram nedeljno, a da nisam nista posebno jela. dakle, to u devetom su bili samo voda i bebin rast (ali sve ono natovareno ranije nije :cry:).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

u devetom nisam dobila ni gram, ne znam kako, otisla sam na porodjaj sa 13 kg viska

disco2000

Quote from: Glitter on March 09, 2010, 10:54:19 AM
u devetom nisam dobila ni gram, ne znam kako, otisla sam na porodjaj sa 13 kg viska
Ovako nekako :)
Secam se, punih sedam meseci, ulazim u osmi, moja se majka raduje, konacno smo dogurali do 60kg, hahahah :lol:

Plava Baklava

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Iva

Joj Lani....  :girl_sad:

Meni je bilo muka dosta dugo i nisam imala uopste apetita, mogla sam da ne jedem po ceo dan. Nisam se bila ugojila nista mnogo, onako skolski 13-15kg. Ali zato posle porodjaja.... :crycry:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

bubi

juce sam bila u bolnici kod dr koja ce me poradjati.
elem moram da lezim ne bi li izdrzala do 15.03.
nego se iznervirah sto ce tek tad da vidi da li cu ici na carski ili prirodno.
celi problem je u tome sto je Luka karlicno okrenut i krupna je beba i jako je visoko.
kad sam je pitala za epidural kaze ne radi ga kod karlicnog porodjaja.
elem kad vidim sve one pevaljke koje nemaju nikakvu indikaciju za carski rez,biraju i datum i vrema a ja kao da gledam kako ce me pustiti da se patim jedno 4h i onda na hitan carski rez.
juce sam bila na granici nervnog sloma.
sad sam se smirila cekam ponedeljak da vidim sta ce reci i sta mi je ciniti.
je li neka od vas imala karlicni porodjaj,interesuje me kako je sve proslo.
odaoh da lezim ne bi li dogurala do 15.03. jer moja dr danas i sutra ne radi a onda ide vikend i tako.
bas sam se iznervirala.

Lani ja sam se tesila kod mucnine da dok je imam da je sve ok.
:bighug:

Saska

bubi, pa dosad si normalno setala i radila, a sad odjednom lezanje, da bi pregurala jos par dana  :wall: nekad stvarno ne treba ici kod lekara, samo ti dizu pritisak  :crazy: drzi se  :bighug:

stacka

Bubi :bighug:
Summer je imala karlicni porodjaj, pisala je pre par dana o svom iskustvu na temi "Beogradska porodilista".

Koja drka ce te poradjati? Nemoj da se nerviras nego lezi, odmaraj i probaj da uzivas, kad se Luka rodi krece zurka :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Quote from: stacka on March 11, 2010, 08:14:52 AM
Bubi :bighug:
Summer je imala karlicni porodjaj, pisala je pre par dana o svom iskustvu na temi "Beogradska porodilista".

Koja drka ce te poradjati? Nemoj da se nerviras nego lezi, odmaraj i probaj da uzivas, kad se Luka rodi krece zurka :)
sad cu da idem da procitam.
dr.Stojanovic kao i prosli put.
iskreno jedva cekam da se rodi.
taman sam sa poslom skoro sve zavrsila sad ima da se nerviram oko porodjaja.
a valjda mi se juce vratila secanja od pre 4 god i kad sam videla da se nista nije promenilo i tu me jeza uhvatila.
covece svi dr se setkaju hodnicima,sestre konstantno lupaju vratima kao da je cilj odvaliti vrata iz stoka itd. >:(
imala sam osecaj kao da je 1970 god. i da od tad nista nije ulagano.
al zracim strasnooooooooooo. :crazy:

saska a to lezanje je zbog dr koja nece 4 dana biti tu. :bighug:

:bighug:

Deda

Jao Bubi, moze li da se plati za taj carski  :crazy:
Stvarno me nerviraju ti doktori sto po svaku cenu insistiraju na prirodnom porodjaju,i beba karlicno okrenuta i oni opet prirodno.
O prednosti provincije, sve se moze za pare, doduse o prir.porodjaju u tvom slucaju ne bi ni razmisljali, sto da ih boli glava kad ne mora.
U svakom slucaju  :bighug:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006