Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Uh, draga ti si bas prosla ko bos po trnju :girl_sad: :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Bubi :bighug:

Mene najviše intresuje ta neonatolog koja te naplašila bez razloga. :kiss1:

Margarita

Lani

Summer

Bubi  :bighug:

Meni za hemoroide apsolutno nista nije pomagalo. Onda mi je sveki napravila neki domaci melem, od nevena, svinjske masti i jos necega, mogu je pitati. To je bilo nakon porodjaja sa Davidom. Nakon par dana mazanja tim melemom, nisam vise imala problema, do danas.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Ja ne smem ni da mislim na h i te muke posle porođaja, odmah se izbedačim. :crycry: :nokti2:

prevodilica

Quote from: Summer on March 24, 2010, 10:26:28 PM
Bubi  :bighug:

Meni za hemoroide apsolutno nista nije pomagalo. Onda mi je sveki napravila neki domaci melem, od nevena, svinjske masti i jos necega, mogu je pitati. To je bilo nakon porodjaja sa Davidom. Nakon par dana mazanja tim melemom, nisam vise imala problema, do danas.

bubi, kao da pišeš o meni ali posle prvog porođaja... :bighug: šta da ti kažem sem da prolazi  :kiss1:

mene je spasilo i spašava (pošto od 1. porođaja do danas problem nisam trajno rešila, već periodično) mast od nevena i čini mi se kozjeg loja, isto domaće prave u nekom selu kod mojih

AnaK

Bubi, probaj Flogocid za hemoroide. Meni je mnogo pomogla.
Janko 23.7.2002.

Pepi

bubi

ako neko nekog poznaje da pravi tu mast sa nevenom zainteresovana sam za kupovinu.
nisam znala da flogocit ima i za hemoroide?to cu nabaviti.

elem emge,prvi pedijatar koja je dosla rekla mi je ovako:
-sa rukom mu nesto nije u redu
-cijanotican je
-ponasa se kao nezrela beba-i jos nesto sto nisam ni razumela na latinskom ali vec od prve stbvari mi je bilo muka
-znate karlicni porodjaj je jako tezak za bebu

pri tom detence nisam videla uopste,tj nisu ga doneli na podoj.

kad sam na silno insistiranje uspela da se doguram do boxa i inkubatora sestra mi je rekla da ima hematome,na levoj rucici,guzi i nogicama.
stopala i ruka su mu bukvalno crni bili.

onda sutra dan je dosla druga dr. koja mi je objasnila sa su to samo hematomi koji se javljaju i kod normalnog porodjaja i da je sa rukom sve ok,da ce se to povuci samo od sebe i da ga ona uopste ne bi ni stavljala u inkubator da je ona bila u smeni.

elem ova me je smirila.
iako sam na otpusnoj listi dobila da se javimo na uz glave za 2-3 nedelje nisam htela nista da ih pitam jer pise da su komore ok,a Akiju su bile povisene,jer sam cula da rade neka istrazivanja i da prate bebe.

da ne pricam da mu je pupcana vrpca bila dva puta obmotana oko vrata i da je meni navodno srasla posteljica za matericu pa se dvoumili da li da mi rade reviziju i na kraju su odustali.
tek cu da vidim da li je to ostavilo neke posledice.

elem raspisah se ja.
sve vas ljubim

aleks

bubi  :bighug:
koji doktori, strava  :hm:

nego, nama je na onom kursu za pripremu babica za hemoroide (a ona je sva bila u nekom fazonu priroda, masaze, terapije masiranjem...) da se posle porodjaja ni slucajno ide odmah "pod noz" (ovde je to izgleda praksa), nego da se prezervativ napuni vodom i zaledi i da se tako neko vreme drzi. Mislim, deluje malo  :crazy:, mada bi se njoj i ove masti koje pominjete dopale.
Nisam probala, ali ako je bas frka, pokusaj.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

>:( >:(

Šta da ti kažem a što već i sama ne znaš.
Na ovo karlični porođaj je vrlo težak za bebu mi se digla kosa na glavi.
Kao da si ti bila ta koja je insistirala na karličnom!  >:( :sissyfight:

Probaj da se odmoriš i da ne misliš na to ružno, sreća pa je ova druga doktorka sve lepo objasnila. Kako je Luka sad, jel su mu se povukli hematomi? Srce malo...
Ljubi svoje piliće i uživajte. :bighug:

stacka

Strasno >:(
Sigurna sam 100% da je to ista kretenka, tesko da imaju 2 takve u porodilistu. >:( >:(
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Bubi :bighug:

Stvarno netaktično od te doktorke >:(