Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Prvo je obavezno a drugo i moze i ne mora....moram neki put da poverujem ovima sto lazu  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Jao bre Dedo ne unosi pometnju medj' trudnice :rofl:

Elanor

milena je bila dobra beba (jedino sto nije jela :crazy:), ali ja sam bila polu-luda sve dok nisam pocela da radim, s njenih 7 meseci. tog perioda ne zelim ni da se setim, hard-core varijanta saskinog ringispila.
s filipom je skoro sve bilo pesma. on je bio najidealnija beba koja se moze zamisliti, a ni milena (osim sto mi je bukvalno skakala po glavi dok sam ga dojila) uopste nije bila teska u tom periodu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

Imala bih svasta da kazem na ovu temu, ali necu da uzbunjujem trudnice  :rofl:

Sa Davidom mi je bilo to kao na ringispilu, nismo znali sta nas je snaslo. On nije spavao, grcevi, urlanje do 5 ujutro, nosanje do besvesti, sisanje po milion puta, pa onda odjednom period kad nece da sisa, uopste, neobjasnjivo. Mi sami, MM radi po ceo dan. Joj, kad se setim, muka mi je  :girl_cray:

Sara ja bila najbolja beba na svetu, stacka i MArty su je videle u tom periodu, mirna kao bubica, sikila, spavala. Ali zato hiljadu problema, vezbe, vrat, kukovi, ekcemi, bronhitisi, boginje, bakterije, isli smo kod 17 specijalista cini mi se, uh.  :crazy:
Pa ono ludilo oko kupovine stana, preseljenja, sve u prvih 20 dana posle porodjaja. Imala sam pomoc celih 5 dana!! Posle nigde nikoga.
Sad je sve mnoooogo lakse. Vise se i ne secam perioda sa jednim detetom  :D Njih dvoje se vec igraju zajedno (i tuku i svadjaju).
Oduzih  :-[
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Vidite ovo, slatko je.   :)
http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

Ja i zvanično stilga na pola do cilja.  :clap:

cici

disco2000

Pola :clap:

... kao da je bilo pre sto godina :blink:

Gost51

lani :clap:

kad sam ja to presla :burko:  :innocent:

Maki

Quote from: Summer on May 01, 2010, 01:27:41 AM
Imala bih svasta da kazem na ovu temu, ali necu da uzbunjujem trudnice  :rofl:

Sa Davidom mi je bilo to kao na ringispilu, nismo znali sta nas je snaslo. On nije spavao, grcevi, urlanje do 5 ujutro, nosanje do besvesti, sisanje po milion puta, pa onda odjednom period kad nece da sisa, uopste, neobjasnjivo. Mi sami, MM radi po ceo dan. Joj, kad se setim, muka mi je  :girl_cray:

Sara ja bila najbolja beba na svetu, stacka i MArty su je videle u tom periodu, mirna kao bubica, sikila, spavala. Ali zato hiljadu problema, vezbe, vrat, kukovi, ekcemi, bronhitisi, boginje, bakterije, isli smo kod 17 specijalista cini mi se, uh.  :crazy:
Pa ono ludilo oko kupovine stana, preseljenja, sve u prvih 20 dana posle porodjaja. Imala sam pomoc celih 5 dana!! Posle nigde nikoga.
Sad je sve mnoooogo lakse. Vise se i ne secam perioda sa jednim detetom  :D Njih dvoje se vec igraju zajedno (i tuku i svadjaju).
Oduzih  :-[
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ovako slicno i kod nas-Sofija je bila divna beba,ali smo neprekidno bili po lekarima(a i danas smo).
Olga je(kuc,kuc) zdrava kao dren, napredna,ali cini mi se mnogo zahtevnija(bar ova prva dva meseca) nego sto je coki bila u tom periodu.
A sto se tice ringispila - divno poredjenje.Bas se tako osecam neprekidno.Mm ima silne tezge i ja sam skoro stalno sama sa njih dve.
Evo situacije od malopre - Sofija je dobila proliv,nije uspela da stigne do kupatila na vreme.Stoji jadna i kuka onako usrana.Olga za to vreme siki i cupa onu jadnu sisu jel je pocela da kaki a to tako izgleda.Pritom se obe deru kao sasave.A ja sama.

Lani

Maki  :( :crazy:

Meni ova trudnoća proleće. Ne znam da li da se  :clap: ili da  :nokti2:.

Gost51

samo da se pohvalim
gorusica :wall:

Lani

Ja sam je juče imala.  :crazy: Jela sam samo jednom juče zbog toga.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Lani, za pola :clap:

Meni mjeseci prolaze prebrzo, ne mogu da vjerujem da je već maj :blink: