Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

aleks

hm, ovde nije tako detaljno, ocigledno  :think:
traje 5 nedelja, jednom nedeljno po sat vremena. Vezba se disanje, napinjanje, gledaju se filmovi, teorija, praksa, vezbe, opustanje, masaze (muskarci zene), dojenje,  mislim,  meni je delovalo kao dovoljno. Da ne kazem i to me smorilo...
I placa se po osobi, mi smo isli na onaj za parove.
Ili se ide ceo kurs ili nisa, nema selektivno...

hocete da kazete da ja sad nista ne znam, jer nam kurs krace trajao? :burko:  :lol:

:bighug:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

zenice, drugarice, kurs je trajao 2 sata, zaboravila sam  :wall: sad videh na sajtu bolnice.
mozda je bolje da se podestim malo, ako sam to zaboravila, garant necu znati ni da disem kad zagusti  :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Aleks naravno da ne mislimo da znaš manje :girl_blum:
Mada svakako mislim da se treba podsetiti, na disanje svakako.

E da, kod nas u DZ je tada bilo (ne znam ima li i sad) tzv. škola roditeljstva, po sat vremena nedeljno. To su držale patronažne sestre i tu se pričalo uglavnom o negovanju beba, vežbalo se prepovijanje, kupanje i sl.

stacka

Ne nadjoh J. danas jer sam stigla tamo ranije ali sam uzela br tel pa cu nazvati u toku dana.
Ono sto me je iznenadilo je sto mi sestra na prijemu rece da treba i koprokultura. :crazy: Takodje mi rece da cu za svaki CTG morati da donosim uput :fool:
Ybt, svako prica drugacije, moracu sve da proverim jos jednom, ne vredi.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Trebalo bi da jedan uput važi mjesec dana, sem ako zvezdara i tu nije uvela lokalna pravila :)

stacka

Ybm li ga, izgleda da jeste :crazy:
Ja kazem "OK, ja sledeci put dodjem sa ovim (pokazujem izvestaj tj otpusnu listu) i gde idem onda na CTG?" Kaze ona meni "Ne, ne, dolazite sa uputom". Pitam je kako to, kad mi je dr u DZ rekla da jedan uput vazi mesec dana a ona meni kaze "Pa jesu Vam vratili taj uput". "Nisu". "Onda morate da donesete drugi" :wall:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

A zasto i koprokultura? Za dolazak na porodjaj??? :blink:

emge

Ako se ukaki od sreće :lol:

disco2000

stacka

Pa valjda ako se pri napinjanju omasi i to :crazy:
Ja se ne secam da je koprokultura trebala pre 3.5 godine, drugo u sredu mi niko nije pomenuo K od koprokulture... skroz sam zbunjena.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

a ne mogu te  ni vratiti iz porodilista, ako bas i nemas taj nalaz, a krene ti porodjaj

stacka

Ma naravno, ako krene porodjaj mozes da odes bez icega, porodjaj se vodi kao hitan slucaj. Nervira me sto nemaju uskladjene price.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ja sam nosila nalaz korpokulture na prvi porođaj, i ja i mm, milion posto.
A sad mi je dr iz DZ rekla da ne treba, ni to ni HIV test više.
Stvarno, svako priča različito...  :blink:

disco2000

Ne pada mi na pamet da se smaram i sa tim nalazima :crazy:

Lani

Pa ako mi traže u Gradskoj uradiću jbg.  :crazy:
Ne mogu sa stomakom do zuba da se borim protiv establišmenta.  :crazy: