Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: emge on May 17, 2010, 11:52:24 AM
Nije Cici :)

Možda se ćerke ne žele, ali kad se dobiju, očevi ih obožavaju :love32:
Pa ne baš u nekim slučajevima koje ja znam.Jedini suprotan je bio moj deda, komotno mogu reći da je moju mamu više voleo nego sina.

Deda

Samo vas gledam  :lol:
Ove sto imaju jedno a zele tri  :girl_haha:
A da cutim ?
Nemam pojma ni sta cu ovde  :bezi:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Quote from: cici on May 17, 2010, 11:53:40 AM
Jedini suprotan je bio moj deda, komotno mogu reći da je moju mamu više voleo nego sina.

Moj je isto bio ovakav :love32: (Doduse nije iz CG)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Moj deda  svoju cerku tj moju majku nije ni ubajao u decu a nije Crnogorac. Kad je moja sestra htela da proda kucu izjavio je da mu je zao isto kao kad mu je cerka umrla  :blink: . Uzas.
Ima 4 unuke. Baba je bila smrtno ljuta na moju majku kad je i ona rodila cerku.

Elanor

Quote from: emge on May 17, 2010, 11:47:27 AM
Moj brat od ujaka ima dvoje djece, razlika godinu i nešto, prvo sin, drugo ćerka.
A, pogledaj i Finalinu i Dedu - i njima je mala razliak, a različiti polovi.

To zaista jesu nezavisni dogadjaji, tako da je vjerovatnoća 50% - ipak.
nisu nezavisni dogadjaji. npr, dokazano je da kod nekih muskaraca prezivljavaju samo x ili samo y spermatozoidi, ili ne prezivljavaju u istom broju. u teoriju da jajna celija 'bira' koji spermatozoid ce da pusti da je oplodi necu da ulazim, ali ja verujem i u to.
pol postojece dece moze da znaci da par 'naginje' ka tome da ima decu tog pola, iako to ne mora da znaci. no verovatnoca sigurno nije 50%.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Joj bre :(

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Meni vjerovatnije izgleda ona teorija, koji su sermatoziodi brži i koji se brže obnavljaju.
Pa ima ono da se kod češćih odnosa brže obnavljaju X spermatozoidi ( pa otud ono da švaleri dobijaju ćerke :girl_haha: )

Elanor

Quote from: emge on May 17, 2010, 12:05:14 PM
Meni vjerovatnije izgleda ona teorija, koji su sermatoziodi brži i koji se brže obnavljaju.
Pa ima ono da se kod češćih odnosa brže obnavljaju X spermatozoidi ( pa otud ono da švaleri dobijaju ćerke :girl_haha: )
ne mogu se jedni spermatozoidi cesce obnavljati od drugih. deobom polnih celija nastaje podjednak broj x i y spermatozoida, ne moze biti jednih vise od drugih. medjutim, pokazano je da kod nekih muskaraca jedan tip ne prezivi.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Elanor,na ovo sam naišla na više mjesta kao teoriju.
Da su X spermatozoidi brži, ali kraćeg života.
Ovi drugi sporiji, ali duže žive.

Da se kod češćih odnosa u ejakulatu može naći više X spermatozoida, dok kod redjih ima više Y.

Deda

E dobro je , svi ovi ex imaju samo sinove  :lol:

Gost51

Quote from: Deda on May 17, 2010, 11:58:21 AM
Samo vas gledam  :lol:
Ove sto imaju jedno a zele tri  :girl_haha:
A da cutim ?
Nemam pojma ni sta cu ovde  :bezi:
zayebavas li ti to nekoga?

Saska

na pregledu 16.04 mi je receno da dodjem za mesec dana na uz, danas nazovem, moja dr. na godisnjem, pocinje da radi u sledeci cetvrtak 27.05.

Sta mislite, da li da idem u dz pa da me pregleda ko se zatekne ili da sacekam 10 dana? Sta biste vi uradile?

emge

Sačekala bih 10 dana, ako nisi ti lično nestrpljiva :)

Despina

A, L, S

Saska

ma trazim izgovor da ne idem po ovom vremenu jos i u dz, ko zna ko radi, a na ovu moju sam se nekako navikla