Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Quote from: emge on May 20, 2010, 10:15:48 AM
Stačka, bliže vam je u ova Ljubljansku, ispod Dimitrija Tucovića.
Ovde prolazimo svako jutro kad idemo na posao i znamo da ima jako puno mesta za parking, za tu drugu nisam sigurna a ne bih bas da rizikujemo u tom momentu :lol:

Lani :good: tako ce i biti verovatno.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Pa i tebe tvoj dragi ostavi ispred bolnice dok ode do garaže.  :girl_haha:

disco2000

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Saska

Quote from: stacka on May 20, 2010, 10:14:35 AM
Jedini problem je kako cu ja da se dogegam odande do ulaza u bolnicu :lol:

pa ti izadjes na ulazu u bolnicu, a onaj ko te vozi produzi da se parkira

disco2000

Quote from: Lani on May 20, 2010, 10:19:45 AM

Gost51

o kakve trudnicke teme

Glitter

Quote from: Marty Maraskino on May 20, 2010, 10:21:47 AM

Summer

Stacka, meni niko nista nije potpisivao kad sam se poradjala sa Sarom, a J. je bio sve vreme sa mnom. Jedino je Bojovic na nekom [prethodnom pregledu pogledao njegove briseve.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Da, ja se isto sećam da je meni Mitrović gledao rezultate briseva za mm ali stvarno ne mogu da se setim da li ih je gledao (ili potpisivao) neko drugi.  :think:

stacka

Summer, ali tebi je Bojovic bio dr. Ja planiram da odem i da se porodim. I plasim se scenarija da porodjaj krene u sred noci, probudimo dr, on/a bude nadrndan/a iz tog razloga i napravi problem bez problema. Ybt, ne mogu da verujem da ove sto se javljaju na telefon ne znaju da ti daju osnovne informacije. To me u citavoj prici najvise nervira.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

aleks

ja ne znam s tim brisevima, da li ce da puste muzeve ili nece, ili porodilje :krsti: koja komplikacija :nesvest:

mm su prosli put pustili u salu bez pitanja. doduse, druga opcija je bila da se porodim u hodniku pa valjda nisu hteli da rizikuju. Ma nista, nista, ni mantili, ni maske, ni dezinfekcija neka...jos je morao da isece p. vrpcu i da sam okupa dete (doduse, tu se i on malo sokirao).
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

i da :bighug: drugarice trudnice.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

:bighug:

Mm je isto sekao pupčanu vrpcu Ivinu ali nije je kupao, to prvo kupanje je ovde  :stop: za sve osim babice.

stacka

Quote from: aleksandra-l on May 20, 2010, 02:08:13 PM
ja ne znam s tim brisevima, da li ce da puste muzeve ili nece, ili porodilje :krsti: koja komplikacija :nesvest:

mm su prosli put pustili u salu bez pitanja. doduse, druga opcija je bila da se porodim u hodniku pa valjda nisu hteli da rizikuju. Ma nista, nista, ni mantili, ni maske, ni dezinfekcija neka...jos je morao da isece p. vrpcu i da sam okupa dete (doduse, tu se i on malo sokirao).

Meni je ovo super :love32:

Nego, moram da vas pitam, malo pocinjem da panicim :-[

Juce sam bas bila pod stresom i bebu sam osetila tek poneki put u toku dana, mozda 5-10 puta plafon. Jutros je djuskala kad smo se probudili ali evo sad ponovo nista, tj. jedva malo da osetim da se mrda.
Znam da kazu da se beba umiri pred porodjaj medjutim meni je Aleksa djuskao po stomaku bukvalno do momenta dok mi nisu prokinuli vodenjak. Da panicim ili ne? Kakve su bile vase bebice u devetom mesecu?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.