Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

aleks

stacka, sigurno je sve ok. I nema vise mesta toliko da se mrda  :love32:
ja se iskreno nicega ne secam (kao da se nisam ni pordajala), ali nemoj da panicis. odmaraj jos ovo malo vremena.
:kiss1:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Darling pa možda spava danas malo više. :)
Ja se isto slabo sećam kakva je bila u 9. mesecu Iva a i ne vredi ti da porediš, sve je to tako individualno.

:bighug:

stacka

Evo je stuca :love32:
Mnogo sam nesto napeta poslednjih par dana, pitam se da li je sve ok, da li cu znati da prepoznam porodjaj kad krene :crazy: :lol: i slicne gluposti. Gore nego prvi put.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

ovde bebe ne okupaju, samo prebrisu :crazy:

i naravno da otac kad prisustvuje porodjaju niti vadi briseve, niti oblaci mantil, niti bilo sta drugo.
a koprokultura za oca da prisustvuje porodjaju mi je :crazy:, ko li je samo to smislio.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Definitivno me treba istuci :rofl1:
SAd sam uzela da citam dnevnik sa Aleksom i medju prvim recenicama za 38. i 39. nedelju pise:

"Sto se naseg vrtiguza tice, on ovih dana ne sutira kao sto je radio ranije, ali osecam meskoljenje non stop. U prvi mah sam pomislila da se primirio jer se sprema za grand finale, medjutim onda sam malo razmislila i skapirala da je apartman ipak tesan za njega (koliko god se cinilo po slikama da nije ) "
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Quote from: stacka on May 20, 2010, 02:21:27 PM
Evo je stuca :love32:
Mnogo sam nesto napeta poslednjih par dana, pitam se da li je sve ok, da li cu znati da prepoznam porodjaj kad krene :crazy: :lol: i slicne gluposti. Gore nego prvi put.

takva sam i ja bila.
moj Lule je bio mirnija beba pa sam stalno tripovala.
:kiss1:

za sve trudnice i one koje nisu velikiiiiiiiiiii :bighug::kiss1:

Saska

Quote from: Elanor on May 20, 2010, 02:22:51 PM
ovde bebe ne okupaju, samo prebrisu :crazy:

ovo kao priprema za kasnije spavanje u cipelama :crazy: salim se, kod nas se stvarno mnogo preteruje

Lani

Pa preteruje se u nekim stvarima ali ipak mislim da su u pravu za to insistiranje da se nosi mantil recimo i one nazuvke za cipele. To mi je OK.

Stacka eto vidiš.  :bighug:

Bubi  :bighug:

Gost51

i meni je ok da se nosi mantil, mislim ko zna u cemu sve neki tata moze da dodje

stacka :bighug: opusti se

emge

Stačka, ja kapiram da kad okrene leđa i krene da udara u pravcu kičme, da tad ustvari ne osjećam.

A, meškolji se i igra po čitav dan, što kao znači da neću skoro :lol:
Marta je djuskala do dana D :)

disco2000

stacka, opusteno, bre :bighug:

Lani

Jackie, u principu to u čemu tate dođu čistije je od većine naših bolnica  :crazy: pa i porodilišta nažalost ali nekako mi je OK da ako već svi oko njega imaju mantil i on bude u mantilu. Ma koliko taj mantil bio forme radi tu.

Saska

mene ti (beli) mantili dodatno unervozuju, mrzim da ih vidim i u netrudnom stanju-ukinula bih ih odma' nek nose bilo sta drugo sterilno (jos gore je ono zeleno sto nose po salama).

emge

Stačka, gdje si radila briseve? I da li je to na uput?

Meni dr maloprije dala doznake, uput za CTG, uput za UZ i tako to, a rekla mi ako brisevi budu neophodni da dodjem da mi uzme briseve, pa da nosim u Batut.
Mada mislim se da to odradim privatno, jer su brisevi po 300-400 din.

stacka

Dobila sam uput iz DZ, radila briseve u Dzordza Vasingtona (ona napise GZZZ a oni posalju tamo).
I. je isto radio u GZZZ.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.