Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

pra-sence

marty ugojila si se samo 11kg?? Bravo :clap:

disco2000

Bravo-uj me kad doguram do 15, to mi je cilj :lol:

emge

Marty, ali što ne uze uput kad si već stigla na red?
Ja sam o istom trošku dobila i doznake i uput i uput za GZZJZ, i za CTG i tako to.

Primićete po novom bilo gdje ako krene porođaj, a posle će onaj tvoj da ide po uput. Priznaj da ti to zbog toga nisi ni uzela :rofl:

disco2000

Ima vise od mesec dana do termina. A ne mogu da cekam ni za briseve ni za CTG po hodnicima kad treba da mirujem, nema sanse da to tako odradim.
Drugo, ja ne znam u koje cu porodiliste...
Sto ne mogu i u IX da idem privatno? Ne kapiram... Taksi bi me kostao kao i ti pregledi
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
a ne cekam satima i satima i satima... :crazy:

stacka

Mogla si da uzmes blanko uput za porodiliste, na kome ti ne pise ni datum ni bolnica u kojoj ces se poradjati. Tako je uradila moja koleginica. A niko ne moze da te natera da ides na preglede u bolnicu u kojoj ce se poradjati ofkors.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Ova iz DZ je neka stroga, ne bi mi dala :crazy: a i pitala je gde idem da mi napise... Ljutila se sto nisam donela izvestaje sa UZa sa sve bebinim merama, vec samo pismeni, kao mora da vidi kako beba napreduje :fool:
Ja posizim kad mi neko spomene da se nesto mora :crazy: "Ali Vi morate ici u IX mesecu tamo gde cete se i poroditi"...

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Pa i u pismenom izveštaju piše ono najvažnije.  :crazy:

disco2000

Valjda je interesovalo da li beba odgovara terminu... Izvestaj sa CTGa i o primanju injekcije je nisu interesovali...

emge

Mislim da ima logike da te na klinici na kojoj ćeš se poroditi upoznaju i proje samog porođaja, ali naravno ništa se ne mora.
Nisam znala za blanko uput, i ja sam shvatila da moram da odredim bolnicu.

Lani

Ja se slažem sa Marty, ne vidim što moramo da se maltretiramo i što ne možemo npr. ctg da odrađujemo gde mi hoćemo ili privatno.
Ako imam izabranog dr s njim ću se svakako naći pre termina da se izdogovaram a ako hoću da odem pa ko je u smeni da me porodi kakve veze ima da li odlazim tamo mesec dana pre porođaja. Kao da će pa neko da me zapamti i da ću zbog toga imati bolji tretman.

stacka

Ja kad sam bila pre dve nedelje na pitanje staziste koji je pisao izvestaj ko mi prati trudnocu u bolnici i odgovor niko dobila sam otprilike ovo :o kao, kako niko? pa lepo, planiram da dodjem i da se porodim. njegovo sledece pitanje je bilo - stvarno? :rofl: pa reko' stvarno, drugorotka sam, sve cu ja to sama i pocnem da se smejem. mislim da mu nije bilo sve bas jasno.
e, ali zato sam u sredu kad me sestra na ctgu pitala ko mi je odabrani lekar odgovorila bojovic :girl_haha: iako to nije tacno, nego sam prosto htela da vidim reakciju i odmah je bilo - jao, super, on je divan, super ste dr izabrali i sl. :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Znači, kad me pitaju, da kažem Mitrović ili Bojović.  :rofl:
Da ne ispadnem neka ekscentrična.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Quote from: emge on May 28, 2010, 07:40:33 AM
Mislim da ima logike da te na klinici na kojoj ćeš se poroditi upoznaju i proje samog porođaja, ali naravno ništa se ne mora.
Nisam znala za blanko uput, i ja sam shvatila da moram da odredim bolnicu.
Cuj, da me upoznaju, salis se :rofl1: jedino ako idem ciljano kod nekog pa da ga cimam da me porodi :)
(prosli put nije upalilo, zena se 'ladno nije javljala na telefon kad je krenulo :fool:)