Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Gost51

stacka, imas vremena i 2 nedelje posle termina
:rofl:
taman da se atacka adaptira

aleks

stacka, meni je ispao i porodila sam se u roku od 1h. Ali imala sam kontrakcije i sve je vec krenulo.

:bighug:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Saska

stacka, bice kad bude, znas i sama da je normalno +- 2 nedelje

mi smo Jovu vodili sa nama, kad sam krenula da rodim Minu, jednostavno nije imao ko da ostane sa njim. onda je zaova dosla po njega u bolnicu

emge, navodno, mozes da uradis privatno, pa da refundiras, samo uz uput i tvoju izjavu da nisi mogla da uradis u drzavnoj ustanovi.

Saska

vadila sam jutros krv za proveru antitela, i samo jos da bude to ok i s tim sam zavrsila

da li je neko otvarao porodiljsko bez prethodnog tudnickog? interesuje me da li se u tom slucaju ide na komisiju?

Lani

Jok bre, što bi išla na komisiju...?  :think:
Ti si ovih poslednjih par nedelja što ne radiš, bila na odmoru?

Saska

da, koristim ceo odmor za 2010, tempirala sam da mi istekne 11. juna, a to je 28 dana pre termina

emge

Ja sam otvorila porodiljsko bez trudničkog. Nema nikakve komisije, samo dobiješ doznake iz DZ. Mora da se otvori 28 dana prije termina.

Summer

Quote from: stacka on May 31, 2010, 08:25:04 AM
Imam pitanje za vas kojima je ispao KS cep pre porodjaja - da li vam je ispalo sve odjednom ili iz delova? Meni od subote kad je ispao do sada najveci deo povremeno ispadaju delovi i uopste ne znam da li to tako treba ili da ipak odem da me pogledaju u Gradskoj? :ces:

stacka, meni je sa Sarom cep ispao u petak popodne, a porodila sam se u nedelju po noci. Znaci, nakon vise od 48h i sve vreme mi je nesto pomalo curkalo, krvavo-sluzavo i imala sam neke kao menstrualne bolove, tek po koju kontrakciju. Ali posto sam ja vec bila presisala termin za par dana i S je bila karlicno, malo sam dramila, slala Bojovicu poruke, pa me on u subotu vece poslao u Gradsku na pregled, za svaki slucaj. NAravno, dzaba sam isla, pregledala me ona luda dr Popovic, uzasno gruba.
AKo ne krenu bas prave kontrakcije, sacekaj do srede.

A mi smo isto Davida poveli sa nama u Gradsku (uz put sam disala, a on me imitirao, huktao  :rofl: tamo trckarao po ordinaciji, bio odusevljen). I tek kad su mi rekli da ostajem, J njega vratio kuci gde su u medjuvremenu stigle i moje sestre, a MM se vratio nazad u bolnicu. SVe u roku od pola sata, taman dok sam ja prosla pripremu. Ne brini, imaces i ti vremena :bighug:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Koja je sad ta Popovac bese? :nokti2:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

stacka

Nema Popovic u bolnici, ima Popovac, ali ne mogu da se setim kako izgleda. A sve sam ih znala u vreme dok sam lezala sa Aleksom. Jedino ako nije neka nova pa sad ima i jedna i druga :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Summer

Mozda je Popovac, izvini  :-[ Nisam sigurna, plava, glasna. Ona sto je Veki rekla da joj beba ima 2 glave  :rofl: Ali neko je nju hvalio da je ok na porodjaju, da je strucna.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.