Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Najvaznije je prepoznati je... cini mi se :nokti2:

dmi

Quote from: stacka on June 04, 2010, 04:59:57 PM

p.s. Ako nista drugo poslusala sam Dmi i napravila tortu :rofl1:

eto nje opet :rofl1:

uzmi neku knigicu citaj ili gledan neku seriju koju volis
sigurna sma da ces pucanje vodlejaka da prepoznas itekako :kiss1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

stacka

Ma ja sam tacno znala sta me je snaslo :crazy: kontrakcije i naponi u isto vreme, jao kad se setim :crazy: kad su dosli samo naponi bila je pesma :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

disco2000

Ne podsecaj :nokti2:
Lakse je prvi put :lol: mislis da znas, a ne znas, u stvari...

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Da ali zato i odeš pripremljen na neke od situacija koje te tamo čekaju.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

NenaS

:rofl: Alo, panicarke! Ni JEDNOM nisam isla na vezbe, pojma NISAM imala kako treba da disem - a porodila se tri puta i jos sam ziva, majke mi! Sta vam je, aman, sta ste se sve ufrkisale? :kiss1:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Ma dobro Neno, naravno da može i bez toga  :) ali lakše je sa vežbicama.
Stacka, mislim da nema zime jer si već jednom prošla vežbe i kompletan taj dril  :crazy: i trebaće ti vrlo malo da se prisetiš, sigurna sam.
Ne brini.  :bighug:

emge

Ja polako postajem svjesna da sam u terminu :)
Posebno što mi tiker računa UZ termin, koji se sada primakao terminu po ciklusu, pa tiker i nije više baš tačan :nokti: Termin po ciklusu je 15. jun - znači još 10ak dana.

Samo sam juče shvatila da moje bolno šivenje nije greška anesteziologa, kao što sam mislila sve do sad. Jednostavno sam tip žena kojima epidural ne djeluje na taj dio, ili da mora da se da izmedju neka druga dva pršljena ili ne znam šta.
Znači, oni kad su vidjeli da mi to zaista ne djeluje su mi dali onu dodatnu dozu koja je bila previše.
Ovo moram u ponedeljak da kažem anesteziologu, kod kog idem na razgovor :)

NenaS

Quote from: Lani on June 04, 2010, 05:59:33 PM
Ma dobro Neno, naravno da može i bez toga  :) ali lakše je sa vežbicama.
Stacka, mislim da nema zime jer si već jednom prošla vežbe i kompletan taj dril  :crazy: i trebaće ti vrlo malo da se prisetiš, sigurna sam.
Ne brini.  :bighug:

:bighug: Naravno da je lakse, ali nekako te i sama priroda vodi - to nam je valjda u genima, prosto dises onako kako ti u tom trenutku olaksava muke...Bice sve u redu Stackice, ne brini nista... :kiss1:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Ja anesteziologu moram samo da kažem da mi ne da ponovo onu konjsku dozu da skoro nimalo ne osećam napone.  :nokti2:
Verovatno je mislila da će porođaj duže da traje ili šta već pa me predozirala, sad moram da vodim računa da se to ne desi ponovo.

emge

E, mene su školski ostavili da se porodim bez epidruala, tako da sam svaki napon osjetila baš fino :)

A, sad vidim na slikama, Marta ima 15 min, ja dobijam novu dozu za koju sam mislila da mi nisu dali.
I nakon 40-ak min je uslijedilo šivenje na živo, porodjaj mi je bio pjesma.
Kad su završili sa šivenjem, jer sam kukala, su mi dali novu dozu :nesvest: I tu mi "odsjekli" noge sledećih 5 sati - sreća pa je bila veče, a ja na sterilitetu - jer u porodilištu nije bilo kreveta.
Do jutra sam bila ko nova.

jel

Quote from: Lani on June 03, 2010, 09:42:56 AM
A šta radiš sa tri zrna pasulja?  :think:

zasadi ih  :girl_haha:

...kako ste sve slatke  :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Saska

ma mesanje nema sanse da ne prepoznas, ja je prvi put nisam imala, islo je sve polako i razdvojeno, a drugi put kad me sastavilo, mislim da mi nikakvo disanje ne bi pomoglo. sreca pa to ne traje dugo.

ja do 5-6 cm sam skroz normalna, nista posebno, al od 7-10 mi je drugi put bio hororski horor.
i naponi, u principu nisu toliko bolni, al su ovi moji glavonje, Jova je imao glavu 37, a Mina 38.5, jedva sam ih izgurala  :crazy: