Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Summer

Joj, stacka, i ja se secam tih tvojih kopci, kao da je juce bilo  :nokti2:
I mene je ista ruka posteno odradila prvi put, posle mi se rascvetalo, inficiralo..uzas, mazala onaj neki gel, pa kao sraslo samo. Sela posle mesec i po.

Bojovic mi se na drugom porodjaju izvinjavao, jer kaze da drugorotkama bas retko radi epiz., ali meni je morao zbog karlicnog. I bio mi je rez bas veliki+jedan sav na grlicu, ali sam se brzo oporavila, on mi skinuo konce posle 15-ak dana i tad sam vec sedela.
Potpuno razlicita iskustva!

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

disco2000

Definitivno sam opustenije cekala kao prvorotka :rofl:

emge

Ja sam imala popriličnu epiziotomiju, ali valjda ok ušivenu, pa mi nije pravila prevelik problem, Dvije nedelje opreznije sjedenje, ustajanje i ostalo... najgore mi je palo šivenje :nokti:

Lani :bighug: nadam se da ima laku ruku :)

Pepi

Quote from: Marty Maraskino on June 04, 2010, 10:18:29 PM
Definitivno sam opustenije cekala kao prvorotka :rofl:

Pošto svaki dan zavirim ovde, i sve čitam, ako ikada budem išla na porođaj, sigurno neću biti opuštena  :)

Za sve trudnice  :bighug:

emge

Pepi, nije tako strašno. Vidiš koliko nas se usudilo drugi put da se oproba :bighug:

Lani

Pepi jedva čekam da mi tebe obilazimo na ovoj temi.  :girl_in_love: :bighug:

Pepi

Emge, šalim se ja  :kiss1: Koliko sam puta ležala na GAK-u i  šta sam sve videla i čula, ne bi ni trebalo da razmišljam o trudnoći...ali znam da je sve individualno, i da se sve zaboravi kad dođe bebica  :)

Lani, ako da Bog, možda se već sledećeg meseca upišem na ove strane  :kiss1:
Pa ću onda da vas smaram pitanjima  ;)

emge

Pepi, jedva čekam da kreneš da nas smaraš :kiss1:

Lani

disco2000

Pepi :bighug:
Kao sto rekoh, meni Mitrovic nije bas pogodio trenutak, mada je to mozda i do babice, ona signalizira akuseru kad da sece.
Ima laku ruku sto se usivanja tice.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Marty, tek sad vidim da je Mitrović i tebe porodio. Kriješ mi to do sad :)
Ako nisi imala epidural, onda te je valjda šio pod lokalnom anestezijom?

disco2000

Ne krijem :blink:
Jeste, odmah me je pregledao i usio rez, pod lokalnom anestezijom. Sve O.K. sto se toga tice.

emge

Marty, zezam se, samo do sada to nisam zapamtila :)

Ja se spremam da se sa njim družim na sledećem porodjaju, pa zato sad primjećujem :)