Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

emge

MM ima stafilokok u grlu :'(

Sad liječenje 5 dana, pa ponovljen bris. Znači ništa od porodjaja još 7 dana minimum :crazy:

AnaK

Nećeš ti pre 15  :turpija:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ma odakle mu sad to.  :blink:
Hajde ne nerviraj se, čekaće Marko do tad.  :bighug:

Ja danas ceo dan BH. Solidarisala se sa stackom. :lol:

stacka

Emge a gde je radio? Da ne bude prica kao sa I. i Hexalabom.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

U Analizi, najbliža nam kući.
Možda bi stvarno mogao da ponovi u četvrtak bris :D
Mada je Dr rekao 5 dana antibiotik - hloramfenikol u nos, pa odmah bris.

Lani

Summer

Quote from: Lani on June 07, 2010, 10:33:09 PM
Nek ponovi.  ;D

Nemoj da brines zbog toga, MM je imao, Bojovic rekao mast i AB, pa da ponovi. Nije stigao da uradi taj ponovljeni bris (posto je i ovaj prvi radio u zadnjem momentu) i niko nije pravio pitanje niti trazio taj papir. POgotovo sto imas dogovor sa dr, nece ga vratiti 100%/

EDIT: Greskom sam kliknula quote na post od Lani, umesto emge, sorry :)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

emge

Summer, ovaj moj je počeo da koristi mast, ali mi je dr rekao mast pa da ponovi,i da je taj stafilokok eliminacioni faktor :(
Nadam se da ako krene porodjaj, neće tražiti ponovljeni bris. Mada mislim da ga u četvrtak ponovi  svakako, pa valjda ja izdržim do nedelje makar.

Saska

bila sam malopre na feniranju, dva puta sam je prekidala u sred pranja kose, jer su pocele da mi lete plavicaste zvezdice ispred ociju od onog polozaja sa zabacenom glavom  :crazy:  cim je zavrsila pranje -sve ok.

aleks

mene nesto boli stomak  :girl_cray:
mislim da cu da oladim setanje, igralista, sredjivanje i ostalo. bacam se u krevet da odmorim malo.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Alex, iskuliraj :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Kako ti je danas draga?  :bighug:

Spopalo me neko osećanje ovih dana, jedva čekam da se porodim i da vidim bebu. :rofl:
Ne mogu da dočekam, znam da moram da guram još 3 meseca a ne znam kako ću da izdržim. :girl_sigh:

emge

Alex, odmaraj :kiss1:

Lani, ponijelo te  Mašino rodjenje :)
Ja moram da dočekam sterilan bris, mada se mislim da prihvatim predlog i da ga mm radi već sjutra :D

Lani

I ja mislim da je dobrim delom zbog toga. Tako sam se raspilavila kad sam je videla.  :girl_in_love:
Neka radi sutra obavezno bris.
Kad ti sledeći put ideš na kontrolu, šta si se dogovarala sa dr?