Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

emge

Lani, meni epiziotomija ni prvi put nije smetala. I sad kad je dr vidio kako sjedim sjutradan rekao mi da povedem računa, da mi ne popucaju šavovi. Kako, ne znam :)

Lani

Thanks  :bighug:
Imam baš frku od toga. :hm:

Saska

ja se isto ne plasim ni secenja, ni sivenja ni oporavka
samo se plasim da se beba ne zaglavi, kao Mina, ali to vec spada u domen koga zmija ujede i gustera se plasi

ali da ne mracim vise, jos cu da izbaksuziram nesto   :pu-pu:

u sustini mislim pozitivno, ovi moji strahovi su u dubokoj podsvesti

stigli su mi brisevi i HbsAg, sve ok, jos sutra mm-ovi i brisevi i pakujem torbu-obecavam  :pioneer:

Maki

Dzombe, jos ste tu?Samo da proverim.

disco2000

Saska

kod mene nista jos, ni laznjaci, nista.
mm ima stafilokoku u nosu, k'o emgin muz, tako da se i on leci trenutno, pa mi i odgovara da ne bude nista u narednih nekoliko dana.
danas opet na ctg, jos me niko nije pregledao vaginalno, pa ne znam kakvo je stanje grlica, a i da znam, ne znam sta bih sa tom info  :)

stacka

Saska, gde ste vadili? Ja opet dajem primer I. koji je u Hexalabu imao isto bakteriju a sutradan ujutru bez terapije u GZZZ nista.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

secam se toga, al' ima 90% ne bih se igrala sa tim nalazom, pa makar isla i sama. videh da izaziva izmedju ostalog i sepsu

Lani

Koliko se u Višegradskoj naplaćuje prisustvo muža?

Saska

stacka

Ma naravno :bighug: nego sam ja sad posle toga sumnjicava kad su privatne labaratorije u pitanju.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Mi nismo dobili procente za stafilokok, ali smo dobili antibiogram. Bio je S samo na stanicid.

Lani

Ja sam mm rekla da se čuva tokom avgusta kako zna i ume, ne želim uopšte takve stresove da doživljavam par dana pred porođaj.

Saska

Quote from: emge on July 01, 2010, 10:41:38 AM
Mi nismo dobili procente za stafilokok, ali smo dobili antibiogram. Bio je S samo na stanicid.

ovaj "nas" ima vise S nego R. uzeo je gentamicin