Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

ja nemam ni jednu jedinu stvar spremljenu
ni za bebu ni za sebe
loodilo

Lani

Ma mene ne hvata panika od porođaja, nego od toga što nikako da se ubacim u to stanje uma da ću uskoro da imam DVOJE dece.  :nokti2:
Osećam se totalno nespremno, sve mi je nekako proletelo, pritom radim po ceo dan, ne stižem ni da mislim o trudnoći i bebi, moram polako da usporavam, neću da dočekam dete umorna. Umor mi tek predstoji kad se rodi.

Sledeće nedelje krećem polako u Gradsku, idem na UZ. :)

Lani

Quote from: jackie on July 30, 2010, 09:50:47 AM
ja nemam ni jednu jedinu stvar spremljenu
ni za bebu ni za sebe
loodilo

Ti cico imaš odlično opravdanje.  :bighug:

Gost51

ja sam umorna od svega
od straha, od lezanja
sad opet od straha od porodjaja

Pepi

Deda

Ajde jackie, 2.put je to ocas posla , Saska da se ne javlja  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

cutim, to je ionako bio izuzetak koji potvrdjuje pravilo, al mogu da potvrdim za treci :diva:    a za stvari- secate se da ja isto nisam bila spremila do samog kraja, pa nam nista ne fali sad-malo je mm vise povukao oko nabavke, ali uz precizne instrukcije.

Gost51

juce sam se toliko najela lubenice da sam mislila da ce mi puci stomak

stacka

Jackie, Sasku na stranu, videces drugi porodjaj cas posla i sve je mnoooogo lakse, veruj mi :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

ajde da vas poslusam

jesam vam rekla da idem svaki dan na ctg
i da ana ide sa mnom da slusa bebino srce

disco2000

Gost51

cuti ko bubica i slusa
juce se beba nesto mrdnula,
a ana je bila toliko udubljena u slusanje da se prepala
svidja joj se

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Bila na prvom UZ u Gradskoj. Gledala me vidno nezainteresovana dr Đorđević, jedini komentar posle pregleda (za vreme pregleda je ćutala) je: Sve je u redu. A dobro, to je i najvažnije. :) Makar sam sve završila u rekordno brzom roku. Rekla mi je da dođem za jedno 3 nedelje ponovo na UZ.
Tad bi trebalo i da se dogovorim sa anesteziologom. I da smislim do tada kod kog ću dr.

Videla sam babicu koja me je porodila, oduševila sam se. :girl_in_love: Rekla je, vidimo se opet na istom mestu sigurno.  :girl_haha:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile: