Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

nevenche, cestitam ulazak u deveti :)
i dogovori se s bebicama da ipak sacekaju povratak dr, moji su takve dogovore uvek ispostovali :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

niya

nevenche i mi ti cestitamo za ulazak u deveti mesec  :love32:

Mi sutra idemo doktoru da vidimo kolike smo, koliko smo porasle  :love32: mama veruje da su velike devojcice  :love32: :love32: :love32:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

emge

Nevenche, valjda ce sacekati da se dr vrati. Svaka často dokle ste dogurali 3u1 :good:

Niya, čekamo izvještaj koliko ste porasli :)

Nevenche

niya javljaj cim saznas!!  :love32:

hvala devojke, najkriticnije sam pregurala, sad mogu i da se opusti. starija je docekala dr prosli put, valjda ce i ovi sad. a i ja nadjem novu godinu i letnje odmore za poradjanje :)

Danchy

Quote from: Nevenche on August 23, 2009, 09:59:02 PM
a i ja nadjem novu godinu i letnje odmore za poradjanje :)

I mi smo prvi put za NG (01.01.06), a sad za par dana ulazimo u 9. mjesec.  :innocent:

lakalut

Ja sam danas otkazala patronaznu babicu u domu zdravlja, i super sam zadovoljna sad :girl_in_love:

Procenila sam da bi me poseta patronazne sestre nevidjeno smarala, u toku prepodneva cu biti sama sa bebom i nadam se ponekad u prilici da dremnem ako beba spava i sl. A taj njen dolazak bi mi predstavljao obavezu....

Btw, da li neko zna koliko moraju biti svezi rezultati aPTT-a i kks za epidural? I to sam danas izvadila jer sam nesto ubedjena da cu se do vikenda poroditi ....
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Masha

imas srece sto imam sitnu decu, inace bih te ja smarala :crazy:
ali, ne brini, bicemo na stalnoj tel vezi :turpija:

mislim da oni i ne gledaju preterano datume na rezultatima, neko to uradi i po ulasku u 9.

lakalut

Quote from: Masha on August 24, 2009, 01:26:24 PM
imas srece sto imam sitnu decu, inace bih te ja smarala :crazy:
ali, ne brini, bicemo na stalnoj tel vezi :turpija:

mislim da oni i ne gledaju preterano datume na rezultatima, neko to uradi i po ulasku u 9.

Ah, mislim da se ovim patronaznim potezom svrstavam u naj-nadzak-babe :crazy:

ali ponosna sam sto necu trpeti nesto sto mi smeta- reda radi :turpija: (a inace sklona tome)

Za rezultate me dr nesto zbunio na kontroli kao: "rano je rano je..."

emge

lakulat, zar ti neće doći babica po službenoj dužnosti?
Ja tu babicu nisam ni zakazivala ni otkazivala :)

Nevenche

ja sam tu patronaznu cekala k'o ozeblo sunce svako jutro da mi pomogne oko dojenja i zalila sto se zadrzi 10 minuta. lakalut, nista ti ona ne smeta, ako ces da dremas, cak moze da ti pomogne d abrze uspavas bebu.
rezultati (osim side i zutice) treba da budu 7 dana stari, ne znam samo sta rade zene koje se porode ranije i iznenada. valjda ti to odrade u porodilistu. jel za carski treba vreme koagulacije i gde se to radi?

lakalut

Emge, dolazi po sluzbenoj duznosti, ali sam ja isla blagovremeno da je odjavim da ne dolazi...

Nevenche, ja sam u tripu da sve znam sto i patronazna :-[, a ne volim da mi se tu neko mota...

A ako sam pogresila, vas cu ovde da davim sa svojim problemima :crazy:

Hvala za rezultate... a za carski ja ne znam, jel ces ipak morati na carski?

Deda

Lakalut, ja mislim da ces ipak da je prijavis...uvek ti treba i ako mislis da se svega secas...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

ma daj, sta ce joj patronazna drugi put :ces: sta joj treba, podsetice se u porodilistu (ako je baby-friendly)
odjavila bih i ja, da su ovde uopste i dolazile :D
(a kad mi neko prica o nezi pupka, ja gledam belo - ovde to ne postoji i bebe se najobicnije kupaju od drugog dana)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

meni ni prvi put nije služila, dođe u 10 pre podne da kupa malca, a ja ono jel si ti  :crazy:
ja sam imala knjige  :turpija: i halo bebu  :turpija: i dve godine sam svaku noc bila sama sa malcem i dobri smo ispali kuc-kuc

Danchy

Meni je patronazna itekako dobro dosla jer od rane nisam mogla da kupam Dakija (puno sam rezana i prvih dana me masu boljelo). Brzo mu je otpao pupak-3 dana po izlasku iz bolnice, a one ovdje imaju obavezu da dolaze samo dok se to ne desi, tako da smo je privatno produzili jos 2 dolaska.