Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

emge

Niya, čestitam na velikim djevočicama ;)
Tvoje trudnoća mi baš brzo ide. Mogu da ih zamislim već na prvim slikama posle rođenja :love32:

Dawn

stacka

Nadam se, nadam se  :girl_in_love:
Nego, kako ne vidi, bre, bebice, pa jasno je kao dan... samo sto meni bebica broj C lici da je deckica, jeste li sigurni da su bas sve devojcice?  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

niya

Quote from: emge on August 27, 2009, 01:55:20 PM
Niya, čestitam na velikim djevočicama ;)
Tvoje trudnoća mi baš brzo ide. Mogu da ih zamislim već na prvim slikama posle rođenja :love32:

Hvala draga  :kiss1:
Meni tako sporo prolazi ovo vreme, ali neka njih jos u tibi   :love32:

Quote from: Dawn on August 27, 2009, 01:56:03 PM
:bighug: Niya

:kiss1: :flower:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

niya

Quote from: stacka on August 27, 2009, 02:00:49 PM
Nadam se, nadam se  :girl_in_love:
Nego, kako ne vidi, bre, bebice, pa jasno je kao dan... samo sto meni bebica broj C lici da je deckica, jeste li sigurni da su bas sve devojcice?  :girl_haha:

I ja sve vidim... doktor kaze svaki put da su devojcice... videcemo kada se rode  :girl_in_love:
Iskreno, ja sam se nadala da je jedno decak, kada jos nisu videli jednu bebicu kog je pola, ali sada mi je drago..... ustvari ja zelim zivu i zdravu decu  :love32:

Mozda posle ja pokusam jos jedno  :innocent:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

stacka

Ma naravno, samo nek su zivi i zdravi :love32: :love32: :love32:
Ja sa tolikim nestrpljenjem iscekujem tvoje bebice, mislim da nisam niciju trudnocu sa toliko paznje pratila kao tvoju :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

niya

Quote from: stacka on August 27, 2009, 02:07:44 PM
Ma naravno, samo nek su zivi i zdravi :love32: :love32: :love32:
Ja sa tolikim nestrpljenjem iscekujem tvoje bebice, mislim da nisam niciju trudnocu sa toliko paznje pratila kao tvoju :girl_in_love:

jao...hvala draga  :love32: :bighug:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

emge

Neka ih u tibi još, svakako :good:

Nego, nekako sam očekivala da su stigli tu do pola kg, a ne već preko jednog kg :love32:

A, tebi vjerujem da prolazi sporo, ali tako ti je to... vrijeme je relativno :kiss1:

niya

Quote from: emge on August 27, 2009, 02:45:24 PM
Neka ih u tibi još, svakako :good:

Nego, nekako sam očekivala da su stigli tu do pola kg, a ne već preko jednog kg :love32:

A, tebi vjerujem da prolazi sporo, ali tako ti je to... vrijeme je relativno :kiss1:

Pre 3 nedelje sve tri su bile 2.800kg teske, ali to je samo UZ...videcemo kada se rode...  :nokti2:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

Masha

Lakalut, sta ti rek'o dr? Oce li bre vise :D

lakalut

Quote from: Masha on August 28, 2009, 12:57:27 AM
Lakalut, sta ti rek'o dr? Oce li bre vise :D

Dr se ne izjasnjava, kao sve je kul, vidimo se u sredu.... Jedino sto sam 2x radila ctg jer mi je prvi bio tahikardican (do 195!!!), :crazy: drugi posle 45min je bio ok.

Mozda je zbog mog adrenalina jer sam vozila tako da sam za 9min stigla od B. Brda do Visegradske, sa sve parkiranjem, :girl_in_love: u frci da ne zaksanim... :fool:.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Margarita

emge

Lakalut, vožiš u 39. nedelji ? Jel stižeš do volana od stomaka?

Ja sam bila primijetila da mi je u 9. mjesecu opala koncentracija za volanom, pa sam malo oladila sa vožnjom pred porođaj :)

lakalut

Vozim, volim da vozim i ponekad bas uzivam u samoj voznji, kao juce npr. :lol:
Imam mesta za stomak, veliki auto, jedino sto jedva izadjem iz istog kad parkiram ispred kuce na uzbrdici od nekih 75stepeni

(U prosloj trudoci sam u 9. mesecu presla 1000km... :-X)

L: april 2006.

J: septembar 2009.

Nevenche

niya kako guras?
mene dr istripovao da jedna beba ima los protok i kondiciju i skoro je bez plodove vode i da zaostaje u razvoju 10 ak dana. a do pre 2 nedelje su bile skoro u gram iste. pluca i srca ok. pitam sta to znaci - a on kaze da je vreme da se odvaja od mene. ne znam jos kad i kako, jedna se lepo okrenula, druga nije. vec sam u 38oj nedelji, tako da je sa te strane ok. javljam se