Main Menu

Lak za nokte kao flomaster

Started by janavi, March 25, 2010, 01:10:48 PM

Previous topic - Next topic

janavi

jel to neko probao?
jel se suši brže nego običan?

ja priznajem nisam nikad ni čula da tako nešto postoji, al to sa mojom 'istorijom' nije ni čudo. :girl_haha:

elem, nalazi se u DM katalogu za mart 2010

349 dindži

to je ovaj
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MissL

meni ti essence nesto ne ulivaju poverenje :-[
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Jao, super zvuči :) Ni ja ništa ne znam, al' sigurna sam da Fina zna, pa da je sačekamo sa utiscima  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Finalina

jao kako si me provalila :rofl:

ne znam za ovaj, ali davno sam imala revlon i nisam nesto bila zadovoljna ( tamne boje nisam umela lepo da namazem i nokti su mi bili kao ućebani, a svetle su ok tj sedefaste ) .... mislim da je super za lakiranje neutralnim i bezbojnim, bas je za "na brzinu" i da se ima u torbici za sminku

AnaK

Pih, a baš je super zvučalo :) Thx  :flower:
Janko 23.7.2002.

maxic

Nista ne valjaju provjereno.  ne ta marka doduse, ali dva puta sam se ispalila. Lakiraju nokte, taman kao obicnim flomasterom da mazes.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

MissL

Bourjois ima lakove sa sirokom cetkicom :good: doduse oni su skuplji
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

maripoza

Ja morala da otvorim temu kad sam videla da je Janavi postavljac. :krsti:  :lol:

Hocu da budem prisutna kad bude demonstrirala svoj novi ulov.  :turpija: 
Old enough to know better, but too young to care.

janavi

pa vi'š da me odgovoriše u tri reči :lol:

dmi

cekaj da cujes jos neko misljenje :mrgreen:

ja imam i koristim trenutno dva komada
i bas bas sam zadovoljna
izuzetno brzo se suse i bas lepo izgledaju

jedan je svetli ovaj http://www.amazon.com/Nicole-OPI-Nics-Sticks-Stick/dp/B00188A972
(nije bas ova nijansa ali me mrzi da trazim sad)

a drugi je ovaj http://www.sallyhansen.com/product.cfm?product=331 (nijansa crimson)

inace, mana im je da ne traju dugo kao obicni lakovi u bocicama, ali i meni su ruke u vodi non stop ovaj crimson mi stoji bez greske 2-3 dana
divno se maze. kada se maze polako, boja se ravnomerno nanosi pa nema potrebe mazati dva puta. mada i dva sloja laka se brzo suse.

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

janavi

e taaaako im reci, da nemaju pojma, i da su baš out :lol:
mis'im, nek ide život 350 dindži, pokloniću drugaricinoj ćerki ako ne bude valjao

meni i nače i ovbični lak ne traje duže od 1 dana, jer su mi nokti savitljivi

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Xe

Nisam imala lak, ali jesam aceton. Sjajna stvar ako ti treba da popravis tamo gde si preterala, narocito sad kad se nose tamni lakovi.
Bio je neki Avonov, is USA, naravno, ovde im ne pada napamet da ponude.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Quote from: MissL on March 25, 2010, 01:12:11 PM
meni ti essence nesto ne ulivaju poverenje :-[
ja imam super iskustva sa ovim lakovima i sa ovim lakovima u olovci...