Main Menu

Odrasli I Crtani Filmovi

Started by Glitter, May 02, 2009, 11:19:09 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Nisam skoro pogledala film koji bi mi se dovoljno svideo da ne prezalim dva sata potosena na isti i u daljem razmisljanju dodjem do zakljucka da mi najvise leze i najradije se setim dugometrazih crtanih filmova. Iz detinjstva pamtim Diznijevu `Fantaziju` i malo kasnije `Aladina` a sad se najradije smejem uz: Madagaskar, Shreka, neprevazidjeno Ledeno Doba, Monsetrs Inc, Finding Nemo i jos mnoge druge za koje cesto pomislim da nisu pravljeni za decu nego za roditelje.

Volite li crtane filmove i koje rado gledate? :innocent:

Dawn

Obožavam crtaće :)
Na prvom mestu je Shrek, a izdvojiću i Ice Age i Finding Nemo kao favorite. Čekam da Anči još malo poraste pa da zajedno gledamo ponovo sve  :girl_in_love:

AnaK

I ja obožavam crtaće  :love32: Iz detinjstva ih se baš i ne sećam  :-[ ali mi je sada favorit Finding Nemo. I, trenutno, Wall-e - možda što je najsvežiji. Janko i dalje preferira kratkometražne crtaće, i baš patim  :'(
Janko 23.7.2002.

Kafica

Obožavam :love32:
Od današnjih ne volim Anime (mada im se i nisam dovoljno posvetila :D ) i Ren&Stimpy, a od starih ne volim LaLineu.
Lakše mi je ovako da kažem, nego da nabrajam koje sve volim :lol:
Ana još uvek nema strpljenja da često gleda dugometražne, tako da čekam da stasa pa da gledamo sve ove najnovije i sve one iz mog detinjstva :love32:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Dusica

Moj lista omiljenih izgleda ovako
1. Mala sirena
2. Mulan
3. Ice Age
4. Shrek

Od toga Malu sirenu i Mulan bukvalno znam napamet :)

Beatrix Kiddo

I ja mislim da vecina crtaca, cak ni kratkometraznih, nije pravljena za djecu...

I ja voim Madagaskar, Ice age, Brother bear, Shrek...Finding Nemo  :love32:
A posto klinci vole da gledaju sinhronizovane strace, mm i ja ih gledamo u originalu kad ovi podju na spavanje...

(kuda ide ovaj svijet - nekada su roditelji drugacije filmove gledali kad djeca zaspu  :lol:  )
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

kalimero

uh, ja se isplačem na Finding Nemo vec na početku, pre naslova :cry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Nanny Ogg

Ja bih spiku pomenutih dodala i Bee Movie..presladak  :love32:

Ajte zene, ne dram'te

Ivy

Quote from: Beatrix Kiddo on May 02, 2009, 11:54:11 PM

Madagaskar, Ice age, Brother bear, Shrek...Finding Nemo  :love32:

isto...i da dodam :

The Land Before Time (nekoliko nastavaka) dinosaurusi:)
Over the Hedge
Happy Feet
Open Season
Flushed Away
Kung Fu Panda
The Lion King
Shark Tale
A Bug's Life...

i jos mnogooo:)

Glitter

Quote from: Nanny Ogg on May 03, 2009, 12:37:16 PM
Ja bih spiku pomenutih dodala i Bee Movie..presladak  :love32:
ovo mi je malac trazio da mu skinem pre neki dan, znaci valja? :good:

Kafica

Quote from: kalimero on May 03, 2009, 11:06:29 AM
uh, ja se isplačem na Finding Nemo vec na početku, pre naslova :cry:
Ana ga je danas prvi put gledala i baš se potresla, otplakala posle filma, junački je izdržala da ne zaplače dok je trajao. Inače, ona plače i na Toma i Jerry-ja...
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Nanny Ogg

Quote from: Glitter on May 03, 2009, 03:45:09 PM
ovo mi je malac trazio da mu skinem pre neki dan, znaci valja? :good:

Valja, skini mu obavezno!

Ajte zene, ne dram'te

lilit_depp

Anime, anime i opet anime.  :girl_in_love:
Omiljeni, al nije za malu decu: http://en.wikipedia.org/wiki/Grave_of_the_Fireflies
Volim i "druge" crtace, ne samo anime, al anime za odrasle tipa: Ghost in the Shell ili Final Fantasy volim najvise.  :love32: :-[ :girl_haha:
L, L, K

SC

Obozavam dugometrazne crtace!  :clap:
Dunja je jos mala za njih ali mm i ja ne propustamo ni jedan! Sve od pobrojanih smo gledali, neke vise puta!  :girl_haha:
Jedva cekam da sa klincima uzivam u njima :)
Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009

Lani

Obožavam crtaće. Najviše volim Ratatouille  :girl_in_love: i mogla bih svaki dan da ga gledam a volim i Madagascar, Monsters Inc, Finding Nemo, Shrek, Kung fu pandu, Lepoticu i zver, Bugs life, itd. itd.