tattoo :ups i did it again str.13

Started by chokoladica, April 24, 2010, 10:48:41 AM

Previous topic - Next topic

senka

na Pinterestu imam tattoo board, pa ih samo kačim  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Samo da vidim od koga da zajmimo motor.  :girl_haha:

Lani

http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/zanimljivosti/One-su-BLISTALE-na-svom-vencanju-a-nikad-necete-pogoditi-zbog-cega.g-1821031.329.html

Ima divnih slika.  :girl_in_love:

Mene tako svrbi da uradim još neku (jednu...?) ali ne znam ni šta bih ni gde bih.
Svakako na nekom vidljivom mestu, kao i ovu, samo ne znam na kom.  :think:

Glitter

i mene svrbi da uradim jos jednu  :girl_haha:
ali open cu birati seletivno vidiljivo mesto, mislim ono planiram da radim ovde pa bas da me ne diskriminisu  :girl_haha:

Lani

Da, to je razlog zbog kog je mm tetovaža na sakrivenom mestu, mada mu leti proviruje ispod rukava, posebno kad digne ruku.  :girl_haha: Dosta je velika.
Ja sam u fazonu da, ako će neko me diskriminiše zbog tetovaže na zglobu, može da kiss my a***.  :turpija:

Glitter

ma ne bi ti to niko ovde nikada rekao, jer ne smeju da te diskriminisu, ali izmedju dve osobe iste kvalifikacije i kvaliteta birace onog koji nije vidno istetoviran.
meni moja dozvoljava kratak rukav, stiv nosi kosulje dugih rukava na posao cele godine, osim leti petkom kada je kezual frajdej, e onda ih redom sokira :lol:

Lani

:girl_haha:

Znam, sve znam ali i dalje mislim da je to bezveze.
Meni je sve OK, i rukavi i tetovaže na prstima, ma sve. Jedino što je meni nejasno i što nikad neću shvatiti su oni ekstremi tipa tetoviranje očnih jabučica (i bilo kakve druge tetovaže iznad vrata), pa bušenje lica i tela zbog ugrađivanja kojekakvih šiljaka i sl. Ta vrsta potrebe za privlačenjem pažnje i ta želja da deformišeš svoje telo u tolikoj meri nagoveštava ipak neke malo dublje probleme.

Glitter

mislim da su to samo razliciti nivou ukrasavanja tela/privlacenja paznje

vidi ovu :lol:

Lani

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

Lani, nisam znala da ti imas tetovazu... gdje? Sta? Ako nije tajna, naravno.

Mm zeli imena djece da istetovira ili slova...

AnaK

Momo, mislim da ima slika Lanina na ovoj temi, negde ranije.
Janko 23.7.2002.

moma

moma