Main Menu

tattoo :ups i did it again str.13

Started by chokoladica, April 24, 2010, 10:48:41 AM

Previous topic - Next topic

dmi

Quote from: Lani on July 22, 2015, 12:05:15 PM
http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/zanimljivosti/One-su-BLISTALE-na-svom-vencanju-a-nikad-necete-pogoditi-zbog-cega.g-1821031.329.html

Ima divnih slika.  :girl_in_love:

Mene tako svrbi da uradim još neku (jednu...?) ali ne znam ni šta bih ni gde bih.
Svakako na nekom vidljivom mestu, kao i ovu, samo ne znam na kom.  :think:

mene svrbe jos dve :rofl: ali za sada se jos nisam odlucila koju cu prvu. i znam oba mesta :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

emge

meni tetovaža i vjenčanica ne idu zajedno - jedino neke diskretne... iako ima lijepih tetovaža na ovim sa vjenčanja, ne mogu ni za jednu da kažem da baš lijepo ide sa vjenčanicom...

Glitter

totvirane devojke ne smeju da se udaju u vencanici  :baba: :lol:

emge

pa uz tetovaze mi idu vise neke bunt vjencanice - haljine, nego ove njezne, bijele :girl_haha:

Lani

Quote from: Glitter on August 23, 2015, 11:47:35 AM
totvirane devojke ne smeju da se udaju u vencanici  :baba: :lol:

Tako je. Venčanice su samo za fine i smerne.  :baba: :lol:

Glitter

Lani

Bogami, dobro ga je ona prekrila...  :blink: :girl_haha:
Jesam vam pričala ja kako me je jedna poznanica pitala šta ću da radim kad se razvedem, kad je videla moje slovo A?  ;D Ne ako se razvedem, već kad se razvedem.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

Glitter

pa stvarno Lani kako nisi o tome razmisljala :lol:

Lani

Stvarno sam paglu i ja ispala.  :rofl: :crazy:
A uostalom, mm ima moje slovo, pa ako ništa drugo, imali bismo isti problem.  :lol:

Glitter

kalimero

morate onda naci nekog na isto slovo, to da se uvede kao legitiman kriterijum  :lol: :lol: :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

dal da kazem da razmisljam opet o tetovazi :girl_sigh: :girl_haha:
ne znam gde (mislim znam generalno da necu vidljivo mesto-vidljivo u smislu celo :lol: ) i ne znam jos uvek sta, ali je proslo godinu ipo od prve pa moramd a pocnem da razmisljam malo :lol: