Main Menu

Smederevo

Started by AnaK, May 02, 2010, 12:31:11 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Danas smo zbog gužve odustali od planiranog izleta na Kosmaju, i obreli se u Smederevu. Dopalo nam se, veoma, posebno količina cveća u centralnoj zoni  :girl_in_love: Sve ostalo je kao i drugde u Srbiji - tvrđava sa onakvim potencijalom trenutno zarasla u travu, sa ostacima upotrebe u toaletske svrhe. Divno izletište Jugovo (Mardžori, hvala na info  :kiss1:) zatrpano svim što su izletnici pojeli, popili i odbacili pre našeg dolaska :(

Jugovo, tužan prizor (kakav su, verujem, u to vreme, posle 17h, bila i ostala izletišta u okolini) :

Janko 23.7.2002.

maripoza

Fino izgleda, a Janko se, naravno, odmah popeo na maKinu. :)
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Janko je bas porastao, a moram da kazem da u Kamenickom parku nisam videla djubre (sto ne mora da znaci da ga posle nije bilo, imam dovoljno iskustva s pesackih tura organizovanih posle maratona i prvomajskih praznika, kad idemo Fruskom da bismo skupljali smece zaostalo posle "maratonaca" i onih koji su "slavili"  :crazy: )

Divne su slike, bas je lepa tvrdjava, tuda sam samo prolazila, nazalost.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Mnogo mi se dopalo ovo cveće  :girl_in_love:

A što se đubreta tiče, nadam se da je Kamenčki park najava promene svesti  :good:
Janko 23.7.2002.

stacka

Supe fotke :good:
Nikad nisam bila u Smederevu :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Odlicne fotke :)

...da, to je Smederevo :-[ :rofl:

janavi

ekstra fotke :clap:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Lepo je stvarno. Janko  :girl_in_love:
Sve tvrđave na Dunavu imaju potencijala koji ni 1% nije iskorišten. Treba neko da sedne da mućne glavom kako bi to moglo i da uloži novac pametno, ali takvih valjda ovde nema.  :hm:  :(

aleks

slike su vam fenomenalne.
a veliki decak :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Margarita

Tvrdjava je ista otkako znam za nju :D Bilo je pre nekoliko godina pokusaja da se nesto od nje napravi, ali bezuspesno.
Na Jugovu nisam bila godinama, ali mi je ostalo u mnogo lepsem secanju nego sto je ovo na slikama. :(
Centar je sredjen mozda unazad 2 godine, glavno setaliste tek ovog proleca.
Cvece sam slikala jos prosle godine :girl_haha:

Unabebili

Volim tvoje "reportaze"  :girl_in_love:
Sjajne su slike, dobri detalji uhvaceni,  a Janko - mali covek  :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

MissL

Bila jednom, davno doduse, dopalo mi se, tamo mi je zivela drugarica.  Od tri najgora pada u zivotu, jedan se desio bas tamo :lol: morala sam da obucem njene pantalone, mnogo su mi se svidjale, a u tom trenutku je imala bar 20 kg vise od mene :lol: saplela se i razbila o beton :girl_wacko:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Divno  i predivno  :girl_in_love:
Samo malo je Janka :girl_sad: , a ja najvise volim njega da gledam :burko:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Manfred

Janko je bio antiprotivan svemu, pa neće imati mnogo uspomena sa ovog izleta.

AnaK

Da da, baš je bio divno raspoložen  :nokti2:
Janko 23.7.2002.