Main Menu

Hrana za lepo raspoloženje

Started by AnaK, May 02, 2010, 11:21:31 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Ili se uopste ne kajes.  :diva:   :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

Unabebili

jedem mnogo i nezdravo, a kajem se retko ili nikad  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Uh. Tužna sam, smrznuta i melanholična. Dakle, nešto toplo i utešno. Popila sam lepu kafu, nije dovoljno. A nema šanse da izađem iz kuće. :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

skuvaj vino  ;)

ozbiljno. tu prakticno da i nema lakohola, sve ispari kuvanjem, a toplo je i aromaticno :)

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Ne mogu, od crnog vina dobijem migrenu :( Čak i od tih pâra, utvrdili prošle zime kad je moja mama kuvala za sebe i zeta. Moram ASAp da pribavim sastojke za toplu čokoladu. :girl_sigh:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

janavi

jedan house (bez peglanja) i jedan kako se zvaše onaj alkoholić koji uz housa pominješ? :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Nanny Ogg

Pih, steta  :(

Imala sam negde fenomenalan recept za toplu cokoladu  :think: moram da ga nadjem

Ajte zene, ne dram'te

disco2000

Vruc puding od cokolade... to se direktno lepi za bokove...

janavi

elem, zašto ovde kao topluu čokoladu služe vruć puding od čokolade? podseti me marty :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Unabebili

Quote from: AnaK on October 19, 2010, 06:35:15 PM
Uh. Tužna sam, smrznuta i melanholična. Dakle, nešto toplo i utešno. Popila sam lepu kafu, nije dovoljno. A nema šanse da izađem iz kuće. :girl_sigh:

A da napravis neku divnu mesavinu cajeva, zacinis sa medom i cimetom i pustis neku muziku koju bas volis dok to na miru ne popijes ?  :bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Mmmm, to već zvuči izvodljivo. Hvala. Odoh da smućkam, pa popijem u krevetu  :girl_in_love: Da preskočim ovo što se direktno lepi  :crycry:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Quote from: janavi on October 19, 2010, 06:47:35 PM
elem, zašto ovde kao topluu čokoladu služe vruć puding od čokolade? podseti me marty :lol:
Ti bi zagrejano cokoladno mleko? :lol:

Nanny Ogg

nasla  :diva:

http://www3.serbiancafe.com/kuvar/10/477/Topla-cokolada

ja za toplu cokoladu priznajem samo onu koja mora kasikom da se jede  :stop: ta zagrejana cokoladna mleka su mi  :crazy:

Ajte zene, ne dram'te

janavi

Quote from: Marty Maraskino on October 19, 2010, 06:55:41 PM
Ti bi zagrejano cokoladno mleko? :lol:
ne, to se pravi od čokolade, sa vodom, bez zgušnjavanja, pila ja u parizu :D

to je tečno, pije se, ne jede kašičicom ;)