Main Menu

Dan kao nocna mora

Started by Maki, May 05, 2010, 10:13:44 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Moram da vam se izjadam i pozalim.Bice malo duza prica.
Sofija je opet bolesna.Pre par dana e poceo proliv i uspeli smo da ga prebrodimo za tri dana,bez lekara.Taman sam mislila da je danas posaljem u vrtic, kad nocas oko 3 krece haos sa bolom u desnom uvetu.Kukala je,plakala,onda se Olga probudila pa joj se pridruzila, a onda je i mm ustao i svo troje su urlali po kuci.Dali smo joj brufen da se smiri do jutra.Nije pomogao i plakala je do 7.Odveo je mm u DZ.U 7,15 je bilo tridesetak dece pre njih.Cekali su 2,5 sata iako je ona sve vreme urlala od bolova,da bi doktorka rekla da nema usnog lekara u Domu zdravlja Zemun i da nam uput za Zemunsku bolnicu.Oni zapucaju tamo-a tamo haos.Ja im kazem da se vrate kuci i pozovem ordinaciju Zutic gde radi privatno dr.BAljosevic koji je Sofiju operisao.Ispostavi se da danas i sutra ne radi privatno i ja joj zakazem kod nekog drugog samo da je neko pogleda i da joj neki lek,da se vise dete ne muci.
Ispostavi se da ima upalu i infekciju,dobila je antibiotik da pije,drugi da maze u nos i treci da stavljamo u uvo.I sad krece moj zbun.
Mi smo u februaru bili kod Baljosevica na kontroli i rekao je da je iz desnog uha ispala cevcica.Danas nju pregleda taj drugi doktor i kaze - Evo fino,obe cevcice su na
mestu :o
Ja pitam kako obe,iz desnog je ispala.A ne,kaze on,cevcica je tu.Meni vec p[ritisak skace i kazem da nam je pre 3 meseca receno da je ispala i da joj mi od tad ne stitimo to uvo pri kupanju.On samo sleze ramenima, jer verovatno nece da opanjkava kolegu.Odemo mi kuci  ja sad nisam pametna i pitam se ceo dan ko me zajebava.
Da li mi dete ima ili nema cevcicu?
n nam je rekao da dodjemo u pon. kod njega na kontrolu,ali bih ja u svakom slucaju volela da je vidi i BAljosevic u koga imam puno poverenje.Prosto ne mogu da verujem da se strucnjak njegovog ranga tako zajebao.
MAlo mi je glupo sto obojica rade u istoj ordinaciji i ne znam da li da odem i kod jednog i kod drugog ili samo kod Baljosevica.Nemam bas ni para za bacanje i svakodnevne privatne preglede.
I koga da ubijem ako je cevcica ipak tu.
Malo sam smusena i mnogo besna,jer su to suvise ozbiljne stvari za tako olako postupanje.
Mozda joj je infekcija i od vode i kupanja,jer smo ziveli u ubedjenju da cevcice nema.Stvarno mi dodje da nekog zadavim.

MissL

Jao bre dal' je moguce? :bighug: trebalo je odmah da trazis da ga pozovu, naravno ja sad ovako pametujem, tesko da bih u toj situaciji umela da odreagujem kako treba
Nadam se da ce brzo biti bolje
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Xe

Jao, Maki, samo da njoj bude bolje, da se ne muci, pile malo  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dada

Uhh, sto se namuci dusa mala :( :love32:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Dawn

Gost51

dusica. Kako ne volim kad ih boli, smrc

Maki

I meni je sad krivo sto nisam odmah trazila da zovu Baljosevica,ali on danas na Institutu operise,tako da ga verovatno ne bih nasla.Plus sto sam samo cekala da dodjem kuci i dam joj lek da se smiri,i da podojim Olgu koja je ostala sa mojom mamom.I za nju me grize savest-ceo dan je samo cuskamo negde da bih se posvetila Sofiji.Bas se grozno osecam jer pokusavam da obema pruzim maksimum i 100% sebe i paznje,a to je ponekad nemoguce.Narocito u ovakvim situacijama.I neprekidno osecam grizu savesti zbog jedne ili druge.
I evo sad placem i definitivno sam pukla.

MissL

Pokusaj da se na taj nacin ne opterecujes :kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Jao, Maki  :kiss1:
Ja bih pozvala Baljoševića na mobilni, ispričala ukratko istoriju slučaja, i pitala ima li šanse da vas primi na Institutu kad je dežuran, jer bi volela da baš on pogleda.
Ne mogu da verujem da je tolika razlika ima/nema cevčice  :blink:
A i ne verujem da je infekcija od kupanja.
Meni ipak liči da nema cevčice, jer da je ima, uvo bi curilo.  :bighug:
Janko 23.7.2002.

Summer

Joj, Maki  :bighug: Dusa mala, samo da joj bude bolje to uvo.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

maxic

Joj Maki, da sto prije prodje
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

Uh bre Maki, samo da brzo prođe.  :bighug:
Nemoj se toliko opterećivati sa tim 100% posvećivanjem, to nije moguće osim ako ne želiš da sebe izludiš. Naravno da je to u ovakvim vanrednim situacijama neizvodljivo.
Nadam se da ćete imati mirnu noć.  :bighug:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

Kako se namucila, dusa mala :(
:bighug: te puno i nadam se da se situacija vec u toku noci promenila na bolje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

NenaS

:bighug: Nemoj tako da se''kidas'' jer onda nisi dobra ni sebi ni njima... :kiss1: :kiss1: Za obe lepotice - nadam se da ste imale mirnu noc...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.