Visina i tezina (i kako da ga ugojim?? )

Started by chokoladica, June 08, 2010, 03:34:45 PM

Previous topic - Next topic

emge

Pa to je ono valjda kad kome krene pubertet :girl_haha:

Lani

To je tačno taj uzrast. Ja umirem od smeha na rođendanu mm sestrića ili kad gledam njegove slike celog razreda.
On i većina dečaka pravi balavci, sitni, blentavi a devojčice em gomila njih za glavu viša, em izgledaju kao mi što smo u srednjoj školi. Prave pravcate devojke naspram njih. :blink: A sedmi su osnovne.

Deda

Quote from: Elanor on August 16, 2015, 10:05:13 AM
s 10-11-12 godina odeljenja ovde izgledaju bas smesno: neki su mileni do struka, neki (malobrojni) njene visine. kad ih covek vidi, nikako ne bi rekao da su isto godiste.
a njena drugarica koja je promenila skolu je dobrih 10 cm visa od milene.
Joj, to je bas mnogo, ima i Neda jednu takvu. Meni je i N.previsoka, svaki put kad ustane ujutru, mislim da malo poraste  :lol:
Na stranu sto za jesen nema nista da obuce, sve je prerasla a leto orovela u 3 sorca  :rofl: i 2 haljinice za izlaske  :pleasantry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

Quote from: Lani on August 16, 2015, 11:23:27 AM
To je tačno taj uzrast. Ja umirem od smeha na rođendanu mm sestrića ili kad gledam njegove slike celog razreda.
On i većina dečaka pravi balavci, sitni, blentavi a devojčice em gomila njih za glavu viša, em izgledaju kao mi što smo u srednjoj školi. Prave pravcate devojke naspram njih. :blink: A sedmi su osnovne.

ovako je kod pavla, jos je on medju sitnijim decacima  :girl_haha:

juce se merio kod dr. - 36 kg, visok oko 147-8, i za dve nedelje krece u sedmi razred :rofl:
petar je malo nizi i malo tezi, po mojoj slobodnoj proceni  :girl_haha:

prevodilica

ne znam da li tokom leta više rastu, ali moj subjektivni osećaj je da su letos porasli o-ho-ho...pa sam ih terala da se izmere
D ima 137cm i oko 32 kg, možda nešto manje
a V je oko 122cm i 24 kg

Blue

jutros smo bili na redovnom pregledu - mladic ima 16,20 kg i 99.4 cm  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

emge

Prevodilice, još se D i M slažu po visini, ali ne i po težini :girl_sigh:

Deda

Koliko ima Marta, Neda je nagurala 158-9 i 41 kg trenutno
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

emge

Par kila manje od Nede i 10ak cm manje :lol:
37kg ima.

Lani

Moca  :girl_haha: :love32:

Čitala sam neke postove unazad, baš me zanimalo, pošto prvi put vidim kod svog starijeg deteta stomačić.  ;D Iva se tokom poslednjih godinu dana ugojila oko 4 kg. Meni to nešto deluje mnogo, a vama?  :think:

emge

Praslin

Lani, ona je ranije bila baš prilično mršava, mislim da nije problem. Jeste 4kg, ali je cela godina i to period lagane pripreme za pubertet.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

emge

Marta raste 6cm godišnje i dobija 5kg godišnje :girl_sigh:
Ali nešto je krenula da vodi računa ovih dana da se ne prejeda :pu-pu:

Glitter